Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Το ΦΕΚ της μεταβίβασης του τροχαίου υλικού απο τον ΟΣΕ στο Δημόσιο

Το στέκι της έλξης δημοσιεύει για την ενημέρωση όλων το ΦΕΚ 923/14.04.2014 για  την μεταβίβαση του τροχαίου υλικού απο τον ΟΣΕ στο Ελληνικό Δημόσιο , μεταβίβαση που ουσιαστικά αφήνει τον Οργανισμό χωρίς τροχαίο υλικό μετά απο δεκαετίες. 
Φυσικά πρόκειται για μια απόφαση στα πλαίσια της πολιτικής της ιδιωτικοποίησης των εταιρειών του Ομίλου .
Διαβάστε το ΦΕΚ Εδώ

Εμείς ρωτάμε το πλέον απλό . Αν κάποιος θέλει να κάνει κάποια εργασία , τροποποίηση στο τροχαίο υλικό σε ποιον θα απευθύνεται; Το ζουμί βέβαια βρίσκεται
στο τέλος όπου αναφέρεται ότι 


"Τα ζητήματα που σχετίζονται με την παραλαβή του τροχαίου υλικού, τα αρμόδια για την παραλαβή όργανα, τους χώρους φύλαξης, τη διαπίστωση της κατάστασης του μεταβιβαζόμενου τροχαίου υλικού, καθώς και την τεχνική και οικονομική αποτίμηση του τροχαίου υλικού για τον προσδιορισμό της εμπορικής αξίας του, θα προσδιοριστούν με νέα απόφαση των αρμοδίων Υπουργών που θα εκδοθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 8 του Ν. 3891/2010 όπως ισχύει. Εάν από τον προσδιορισμό της εμπορικής αξίας του μεταβιβαζόμενου τροχαίου υλικού διαπιστωθεί απόκλιση σε σχέση με τη λογιστική αξία της προηγούμενης παραγράφου, με όμοια απόφαση θα αναπροσαρμοστεί το ύψος του διαγραφόμενου χρέους του ΟΣΕ Α.Ε. προς το Δημόσιο, ώστε να ισούται με την εμπορική αξία του εν λόγω τροχαίου υλικού."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου