Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό απο την υπογραφή της ΣΣΕ σε ΟΣΕ και ΕΕΣΣΤΥ

Αναδημοσίευση απο το blog της ΠΟΣ 
Υπογράφτηκαν οι Συλλογικές Συμβάσεις στον ΟΣΕ και την ΕΕΣΣΤΥ από τους Προέδρους και Διευθύνοντες Συμβούλους κ.κ. Θεοφανόπουλο Παναγιώτη και Αγιάσογλου Στέφανο καθώς και από τον Πρόεδρο της ΠΟΣ Παρασκευόπουλο Παναγιώτη και τον Γενικό Γραμματέα Πουρλιάκα Παρασκευά. Παρευρέθησαν τα μέλη του Προεδρείου που ψήφισαν υπέρ

της υπογραφής Θεοδωρόπουλος Νώντας, Ζαφειρόπουλος Γιώργος και Ντίτσας Γιάννης. Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων στα Δ.Σ Λεβέντης Θανάσης και Ζαβογιάννης Βασίλης καθώς και μέλη του Δ.Σ της ΠΟΣ και αρκετοί συνδικαλιστές από τα πρωτοβάθμια σωματεία.


Το απόγευμα στις 4 θα υπογραφεί και η Σ.Σ.Ε για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό.







































































2 σχόλια:

  1. Ο αμόρφωτος άνθρωπος λατρεύει πάντοτε εκείνο που δεν μπορεί να καταλάβει
    Τσ. Λαμπρόζο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΟΦΥΛΑΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ
    ΡΕ ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή