Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Βοσνία . Οι σιδηροδρομικοί ζητούν βοήθεια μετά τις καταστροφικές πλημμύρες

Βοσνία : O Δ/νων Σύμβουλος  Dragan Savanović, κάνει έκκληση για βοήθεια στην Διεθνή σιδηροδρομική βιομηχανία για την επισκευή των απίστευτων καταστροφών που προκάλεσαν οι καταστροφικές πλημμύρες στα Βαλκάνια στις 15 Μάη. 
Τα νερά προκάλεσαν ζημιές στην γραμμή και το δίκτυο ηλεκτροκίνησης , κατέστρεψαν μηχανήματα συντήρησης ενώ
πλημύρισαν και άλλες εγκαταστάσεις , ακόμα και γραφεία !

Σαν πολύ μικρός σιδηροδρομικός Οργανισμός , αλλά πολύ σημαντικός για την οικονομία της χώρας, δεν είμαστε σε θέση - μόνοι μας - να επιδιορθώσουμε πλήρως τις ζημιές που έχουν προκληθεί είπεο ο  Savanović. 

Γιαυτό ζητάμε απο τους συνεργάτες  μας σιδηροδρομικούς Οργανισμούς σε όλο τον κόσμο την αλληλεγγύη τους και την βοήθεια τους , για να επαναφέρουμε την κυκλοφορία το συντομότερο δυνατό , και να μην έχουν πρόβλημα και οι υπάλληλοι μας και οι οικογένειες τους. 
Χρειαζόμαστε επειγόντως βοήθεια σε υλικά , μηχανήματα ακόμα και οικονομική ενίσχυση.

Εκτός απο οικονομική βοήθεια η ZRS ζητά ξύλινους( και απο σκυρόδεμα ) στρωτήρες  , UIC 60 και S49 rails , μπαλάστρο , εργαλεία , εξοπλισμό υπολογιστών και έπιπλα γραφείου.
Χρειάζονται οχήματα για επισκευή της ηλεκτροκίνησης και πολλά ακόμα υλικά .

Το στέκι της Έλξης - ευχαριστούμε τους συναδέλφους για την αποστολή των θεμάτων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου