Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Μήνυμα Νίκου Ντάνου για τον σιδηρόδρομο και την Περιφέρεια Πελλοπονήσου

Ο Μηχανοδηγός ΤΡΑΙΝΟΣΕ και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την Πελοποννησιακή Ένωση Νίκος Ντάνος, αναφέρει σε μήνυμά του: 

«Η ώρα των κρίσιμων αυτοδιοικητικών εκλογών πλησιάζει. Ο λαός της Αρκαδίας κρατά στα χέρια του το

μέλλον του και των παιδιών του. Η αποτυχία της διοίκησης του απερχόμενου κ. Π. Τατούλη δεν μπορεί να καλυφθεί ούτε από την «περίεργη» υποστήριξη του κ. Σαμαρά. Αντιθέτως τη μεγιστοποιεί.

Η παράταξη μας δεσμεύεται στην επανεξέταση του ζητήματος διαχείρισης των απορριμμάτων της Πελοποννήσου σε νέα βάση, με τη χρήση καινοτόμων μεθόδων, σεβασμό στο περιβάλλον και με το μικρότερο δυνατόν κόστος.

Προάγουμε και θέτουμε ως προτεραιότητα, την ανάπτυξη και την επέκταση του προαστιακού σιδηροδρόμου στο κέντρο και στα άκρα της Πελοποννήσου, δεδομένου ότι στα Ευρωπαϊκά σχέδια ανάπτυξης περιοχών πλούσιες σε πολιτισμό προβλέπεται η εξυπηρέτηση με αυτό το μέσο.

Ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αρκαδίας με τον συνδυασμό «Πελοποννησιακή Ένωση» του Γιάννη Μανώλη, είμαι αποφασισμένος να συμβάλλω στην αναδιάρθρωση και στη διαφάνεια της περιφέρειας Πελοποννήσου."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου