Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Μην βγάζετε τα ...άπλυτα στην φόρα

Πραγματικά απο το πρωί έχουμε εντυπωσιαστεί με τις αντιδράσεις στο ΜΑΙ για την ανάρτηση του Άσωτου Ιού της Έλξης.(Κλικ εδώ)
Εμείς θα πούμε ένα πράγμα και θα το κλείσουμε.
Όσο υπάρχουν άπλυτα εμείς
θα τα κρεμάμε στα μανταλάκια (όπως κάναμε με την δημοσίευση μιας τεκμηριωμένης άποψης). 
Γιατί πολύ απλά ΑΠΛΥΤΑ δεν πρέπει να υπάρχουν στον κλάδο μας.
Aπο πότε λογίζονται ως άπλυτα οι ευθείες απειλές σε μηχανοδηγούς για να παραβιάσουν κανονισμούς;

Η υγεία στον κλάδο έλξης και η αξιοπρέπεια ΠΡΕΠΕΙ και ΘΑ επανέλθουν.
Γιατί το απόστημα πρέπει να σπάσει. 
Το κατεστημένο μπορεί να ουρλιάζει όσο θέλει.
Η ισονομία απέναντι στο προσωπικό, η εργασιακή δικαιοσύνη, ο σεβασμός στον κανονισμό ,η προτεραιότητα στην ασφάλεια κυκλοφορίας και ο σεβασμός στις ζωές των μηχανοδηγών θα επανέλθει. 

Κρατάμε σαν αστεία, λόγια κάποιων "προϊσταμένων" που απείλησαν έμμεσα συναδέλφους που ανήκουν σε συγκεκριμένη συνδικαλιστική παράταξη.
Ωστόσο δεν ξεχνάμε ότι ΔΕΝ είναι η πρώτη φορά που το κάνουν.

Ελπίζουμε να μην μας αναγκάσουν να τους θυμίσουμε την θέση τους.

Το στέκι της έλξης - Τo blog των μηχανοδηγών



1 σχόλιο:

  1. Ο Μάρκος έβγαλε γλώσσα !
    Γεμάτος αισιοδοξία μετά την εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ(επειδή νομίζει ότι θα γλυτώσει το θέμα του γιαλαντζί χαρτιού) άρχισε κ πάλι να τραγουδάει.
    Αφού τον πέταξε στα σκουπίδια το δημοκρατικό εργαλείο της σπέκουλας καθώς κατάλαβαν ότι δεν προσφέρει τίποτα, ο Μάρκος τραβάει τον δικό του δρόμο. Μουλάρι ο αστραχάν.
    Και πάλι όμως κανείς δεν του δίνει σημασία. Ποιος όμως θα έδινε σημασία σε έναν φανατισμένο ΠΑΣοκο το 2003 , Πασκίτη το 2009 ,Δακίτη το 2012, σημερινό νεο κομμουνιστή; Όλοι γελάνε με την πάρτη του.Προσφέρει entertaiment.
    Η τριάδα της καταστροφής. Μάρκος, αετός (που χάθηκε το παλικάρι αυτό), νυφίτσας (παραληρεί τελευταία- ενοχλήθηκε απο το ξεβράκωμα).
    Γιου αντερσταντ Μάρκος ντοντ γιου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή