Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Εκλογές και στο Πανελλήνιο Σύνδεσμο Προσωπικού Ελιγμών (κλειδούχοι)


Λάβαμε και δημοσιεύουμε ανακοίνωση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προσωπικού Ελιγμών για τις επικείμενες εκλογές.
Συνάδελφοι, 

στις 30-31Μαρτίου και 1 Απριλίου θα διεξαχθούν  οι εκλογές του Σωματείου μας, όποιος συνάδελφος μέλος του Σωματείου μας επιθυμεί να είναι υποψήφιος παρακαλούμε  να
καταθέσει την υποψηφιότητά του στο Δ.Σ. Σύμφωνα και με το άρθρο 13 του καταστατικού του Σωματείου μας, μέχρι και την Δευτέρα 16 Μαρτίου. Το Δ.Σ θα συνεδριάσει εκτάκτως και 5 ημέρες πριν από τις αρχαιρεσίες θα παραδώσει στην εφορευτική επιτροπή τα ψηφοδέλτια των συνδυασμών και το υπόλοιπο εκλογικό υλικό .Με νεότερη ανακοίνωση θα ενημερώσουμε για το πρόγραμμα διεξαγωγής των αρχαιρεσιών.
            
                                        ΓΙΑ  ΤΟ  Δ.Σ.

                    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                           Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ      

        ΑΧΙΛΛΕΟΠΟΥΛΟΣ Δ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ          ΤΡΩΙΑΝΟΣ Ε.ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου