Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Μάστορα έγραψα επισκευή !!!

Το αναδημοσιεύουμε καθώς είναι ίσως το κορυφαίο σχόλιο που έχουμε μέχρι στιγμής για τα όσα γίνανε στο ΜΑΙ και τον μηχανοστασιάρχη που έκανε παρατήρηση σε μηχανοδηγό γιατί έδωσε χειριστήρια σε βοηθό.

Την δεκαετία του 80 λοιπόν
μεταξύ των βοηθών το κορυφαίο αστείο μετά το τέλος του δρομολογίου ήταν το, μάστορα έγραψα επισκευή , το δεξί χειριστήριο έχει πρόβλημα !

Αυτά για να δείξουμε σε όλους ότι αυτές οι συμπεριφορές είναι προιόν νοοτροπίας περασμένων δεκαετιών.
Όσοι καλλιεργούν αυτές τις λογικές απλά θέλουν να επιστρέψουν τον κλάδο μας 40 χρόνια πίσω.
Θέλουν να επιβάλουν ένα κλίμα τρομοκρατίας κυνηγώντας όσους διαφωνούν μαζί τους.

Φυσικά αυτό ,το στέκι της έλξης , εμείς οι μηχανοδηγοί, δεν θα αφήσουμε ΠΟΤΕ να συμβεί.
Οι βοηθοί εκπαιδεύονται καθημερινά απο εμάς και καθημερινά θα πρέπει να αντιμετωπίζονται ως ισότιμοι στην καμπίνα μηχανοδήγησης αφού πολύ σύντομα θα βρεθούν και αυτοί στην θέση του εκπαιδευτή. Άλλωστε αυτό προβλέπεται στα καθήκοντα μας.

Οι νοοτροπίες  και οι συμπεριφορές αυτές έχουν περάσει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.
Όσοι ψάχνουν σκελετούς για να τους ανασύρουν εξυπηρετώντας σκοπιμότητες μικροπολιτικές (συνδικαλιστικά παιχνιδάκια) θα βρεθούν σύντομα να απολογούνται  στον κλάδο μας , για  τις πράξεις τους.

Το στέκι της έλξης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου