Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ η ιδιωτικοποίηση ΤΡΑΙΝΟΣΕ - ΕΕΣΣΤΥ

Μέρος του αναγκαίου συμβιβασμού για το κλείσιμο της συμφωνίας ονομάζεται το επερχόμενο ξεπούλημα ενώ αναφέρεται πως θα προχωρήσει την επόμενη τριετία.Στο προς έγκριση πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-τα βασικά του σημεία θα ψηφιστούν σήμερα στην Πανελλαδική συνδιάσκεψη του κόμματος-βρίσκεται και η πώληση των ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ΕΕΣΣΤΥ. 
Στην εικόνα αριστερά διαπιστώνει κανείς τι έχει συμφωνηθεί να ιδιωτικοποιηθεί (Νέο Πρόγραμμα Ιδιωτικοποιήσεων). Πρόκειται ασφαλώς για μια

εξέλιξη δυσμενέστατη για τους σιδηροδρομικούς, αφού πλέον το σύνολο του πολιτικού συστήματος (με εξαίρεση το ΚΚΕ και την ΛΑ.Ε- το πρόγραμμα της οποίας περιμένουμε) προβλέπει ή επιθυμεί την ιδιωτικοποίηση του σιδηροδρόμου.
 Ο αγώνας των σιδηροδρομικών την επόμενη μέρα των εκλογών προβλέπεται ιδιαίτερα δύσκολος και όλοι θα πρέπει πλέον να συνειδητοποιήσουν ότι οι ...αυταπάτες τελείωσαν.


Η μάχη ενάντια στην ιδιωτικοποίηση φυσικά και θα συνεχιστεί,  η υπογραφή ΣΣΕ θα πρέπει να γίνει το συντομότερο και με τα όσα έχουμε κατά καιρούς γράψει, ενώ αυτονόητη θα πρέπει να θεωρείται η διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας. (και όχι με τρικάκια για πληρωμή ασφαλιστικών εισφορών - το νέο ασφαλιστικό απέδειξε ότι αυτά τα τεχνάσματα είναι εφήμερα).

Εμείς με την σειρά μας συνεχίζουμε την έγκυρη, έγκαιρη και χωρίς κομματικές παρωπίδες ενημέρωση όλων των σιδηροδρομικών.

Το στέκι της έλξης - Tο Blog των μηχανοδηγών

1 σχόλιο:

  1. Η ηλιθιότητα ορισμένων είναι εμφανής.
    Γράφει το στέκι , χωρίς κομματικές παρωπίδες και πολύ σωστά γράφει, γιατί αναδεικνύει όλες τις απόψεις.
    Αυτοί που δεν καταλαβαίνουν είναι αυτοί που δεν μπόρεσαν πότε να κατανοήσούν ότι άλλο η πολιτική άποψη και άλλο η υπεράσπιση ενός κόμματος.
    Το στέκι της έλξης εδώ και 5 χρόνια έχει ξεκάθαρη πολιτική άποψη.
    Ενοχλεί αυτό , αλλά είναι και το μυστικό που το έχει καθιερώσει στην συνείδηση όλων των σιδηροδρομικών σαν το κορυφαίο ενημερωτικό blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή