Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Σοβαρά προβλήματα στον Προαστιακό Αθήνας σήμερα

Σοβαρά προβλήματα είχαμε σήμερα το πρωί στον Προαστιακό Αθηνών καθώς υπήρξε πρόβλημα στην γραμμή ηλεκτροκίνησης λίγα μέτρα πριν την έξοδο του τούνελ των Μεγάρων. Για άλλη μια φορά
άψογη η λειτουργία του προσωπικού, αφού απεγκλώβισε τους επιβάτες απο τον συρμό και οι οποίοι μετ επιβιβάστηκαν σε συρμό που ανεχώρησε έκτακτα απο τα Λιόσια για να τους παραλάβει.
Αυτήν την στιγμή το Desiro απομακρύνεται απο το σημείο ενώ γίνονται προσπάθειες για την αποκατάσταση της ομαλότητας της κυκλοφορίας, αφού στις 10 το πρωί ξεκινούν και οι στάσεις εργασίας του προσωπικού.

Εμείς απλά θα υπενθυμίσουμε ότι ο Θεός είναι σιδηροδρομικός.

Γιατί πολύ απλά όλοι γνωρίζουν  ότι στα τούνελ των Μεγάρων δεν λειτουργεί τίποτα απολύτως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου