Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

Προς αλλαγή διοικήσεων σε ΔΕΚΟ του υπ. Μεταφορών (Εγνατία Οδός και ΤΡΑΙΝΟΣΕ)

Δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε διαρροές σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για αλλαγές σε ΔΕΚΟ. Αναδημοσιεύουμε και απλά τονίζουμε ότι αυτή η παραφιλολογία έχει καθηλώσει εδώ και 6 μήνες τα πάντα στον σιδηρόδρομο, επιτέλους θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το τοπίο γιατί μόνο ζημιά προκύπτει απο όλα αυτά: 
Ειλημμένη απόφαση θεωρείται η αλλαγή των διοικήσεων σε αρκετές ΔΕΚΟ του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών. Αλλαγή θα επέλθει σε ΔΕΚΟ, όπως η Εγνατία Οδός και η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Όπως σχολιάζει στέλεχος του υπουργείου Μεταφορών, «έχουμε στείλει έγγραφα για κάποιους φορείς, εδώ και δυο μήνες, στη Βουλή και δεν έχουν
οριστεί οι αρμόδιες Επιτροπές για να συνεδριάσουν.  


Είμαστε έτοιμοι για όλες τις διοικήσεις των οργανισμών. Αλλά όταν δε γίνονται συνεδριάσεις στη Βουλή, είναι λογικό ότι δε θα στέλνουμε ονόματα».

Μάλιστα, σε ερώτηση «στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ, γιατί αλλάζετε διοίκηση, αφού θα πουληθεί;», το ίδιο στέλεχος ανέφερε τα εξής:   

«Για δυο λόγους: Και δε λέω μόνο για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, λέω για όλους τους οργανισμούς. Ακόμη και οι διαδικασίες της ιδιωτικοποίησης, που έχουν προβλεφθεί στη συμφωνία της ιδιωτικοποίησης, θα γίνουν μετά από σκληρή δουλειά και των διοικήσεων που είναι σήμερα στους φορείς.

Άρα αυτοί οι φορείς πρέπει να έχουν την εμπιστοσύνη της κυβέρνησης για τις συμβάσεις και τους διαγωνισμούς που θα γίνουν».

Αναδημοσίευση απο το metaforespress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου