Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2015

Τράπεζα αίματος και έπίσήμό site ιδρύει η ΠΕΠΕ

Μετά απο πολλά χρόνια το Σωματείο μας προχωρά στη  επανίδρυση τράπεζας αίματος, όπως ενημέρωσε το ΔΣ στην σημερινή συνεδρίαση ο Πρόεδρος της ΠΕΠΕ. 

Βρεθήκαμε το τελευταίο διάστημα στη δυσάρεστη θέση να
ψάχνουμε αίμα που είχαν ανάγκη συνάδελφοι μας και αυτό δεν μπορεί να συνεχιστε τόνισε.

Έχουν ήδη γίνει οι πρώτες ενέργειες για το θέμα και την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθούν οι λεπτομέρειες. Οι μηχανοδηγοί θα μπορούν να δίνουν αίμα σε οποιοδήποτε νοσοκομείο στο όνομα τής τραπεζας αίματος . 
Επίσης συμφωνήθηκε από όλες τις παρατάξεις  να ανοίξει επίσημος ιστότόπος του Σωματείου στον οποίο θα μπουν όλοι οι κανονισμοί,  οι εγκύκλιοί ,εγχειρίδια κτλπ, ενώ σε αυτό θα δημοσιεύονταί  μόνο ανακοινώσεις της ΠΕΠΕ και των παρατάξεων αλλά και επώνυμες απόψεις μηχανοδηγών.  
Είναι αυτονόητο ότι όλα τα ενημερωτικά blog στον κλάδο θα συνεχίσουν  απρόσκοπτα την λειτουργία τους. 
Αύριο θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση για το τι συζητήθηκε στο ΔΣ.
Το στέκι της έλξης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου