Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Ανακοίνωση της Ε.Σ.Α.Σ. - ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Συναδέλφισσες-συνάδελφοι,
 Επί πέντε χρόνια η Ευρωπαϊκή Ένωση και το πολιτικό σύστημα της χώρας μας ασχολούνται με τον χώρο μας με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ και τους εργαζόμενους. Προσπαθούν να απαξιώσουν τόσο την εταιρεία όσο και τους εργαζόμενους . Η μεν Ευρωπαϊκή Ένωση από το 2014 αλλάζει νόμους, κάνει τροποποιήσεις κάθε έξι μήνες. Προσπαθεί να
βρει λύσεις προς όφελος της ιδιωτικοποίησης και οι ελληνικές κυβερνήσεις να δέχονται όλες αυτές τις τροποποιήσεις εκτρώματα στο όνομα του κέρδους. Παίζουν παιχνίδια σχεδιάζουν επί χάρτου ίσως να στοιχηματίζουν σε ποσοστά απώλειας ανθρώπων και τροχαίου υλικού. 
 Βλέπετε παράδειγμα τι προσπαθούν να εφαρμόσουν με την αλλαγή του ΓΚΚ. Το τελευταίο χρονικό διάστημα κάποιοι άσχετοι συνάδελφοι μέλη της ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ λασπολογούν και διαδίδουν ανακρίβειες μέσω διαδικτύου για τον κλάδο Κίνησης. Επιχειρούν την διάσπαση και την αυτοπροβολή τους. Καλό θα είναι οι κύριοι αυτοί να διαβάζουν και να ενημερώνονται για τις οδηγίες , τις αποφάσεις και τις τροποποιήσεις στις 8-6-2015 της Ε.Ε. ή αλλιώς να σωπάσουν. 

Και σήμερα ηγείται στην χώρα μας μία κυβέρνηση η οποία θέλει να λέγεται ότι είναι αριστερή για να εφαρμόσει ότι δεν είπε στο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης. Να αποτελειώσει τους σιδηροδρομικούς και τους Έλληνες πολίτες με τις ευλογίες της Ε.Ε. γκρεμίζοντας ότι απέμεινε όρθιο σε αυτή την χώρα σε όλα τα επίπεδα (ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ- ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ-ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΑ). 
 Όλοι αυτοί λοιπόν είναι επικίνδυνοι για τους επιβάτες και το προσωπικό της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και κατ επέκταση για τους Έλληνες πολίτες. Για αυτό κλείστε τα αυτιά σας στους λασπολόγους, στους άσχετους και επικίνδυνους. Συσπειρωθείτε στους εκλεγμένους της παράταξης. Ενημερωθείτε υπεύθυνα από αυτούς οι οποίοι δίνουν καθημερινά αγώνα για να ανατρέψουν καταστάσεις και τροπολογίες που αφορούν τον Γ.Κ.Κ. τις οποίες προσπαθούν να εφαρμόσουν ειδικοί στην θεωρία αλλά άσχετοι στην πράξη.

 ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ- ΕΝΩΘΕΙΤΕ- ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ 

στην παράταξη με τις καθαρές θέσεις, τις αλήθειες και την δράση της. 

 Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς 

 Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ - ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου