Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023

Προβληματισμός απο ρεπορτάζ της ΕΦ ΣΥΝ

 Σοβαρά ερωτηματικά προκύπτουν για την κατάσταση στην τεχνική βάση μετά τα όσα αποκάλυψε χτες η Εφημερίδα των Συντακτών. 

Αν τα τρένα καταργούνται τόσο εύκολα, απαντήσεις

πρέπει να δοθούν απο τους αρμοδίους.

Την ώρα μάλιστα που η Διοίκηση της Hellenic παρουσίασε στοιχεία που δείχνουν ότι το κόστος συντήρησης έχει αυξηθεί κατά 30% τα τελευταία χρόνια δεν είναι δυνατόν να υπάρχει τέτοια ευκολία στην έκδοση εντολών με εισηγήσεις ¨΄ανωθεν".

Υ.Γ. Αν κάτι αντίστοιχο συνέβαινε στον κλάδο των μηχανοδηγών, είναι βέβαιο ότι κάποιοι θα ζητούσαν παραιτήσεις, θα είχαν βγεί στα κεραμίδια, θα είχαμε ανυπόγραφες καταγγελίες για "εσωτερική υπονόμευση" λόγω πολιτικών σκοπιμοτήτων. 

Τώρα είναι απλά 15 Ιουνίου και δεν μπορούν να πούν τίποτα για το όργιο κομματικών τοποθετήσεων  (με απευθείας ανάθεση) στην τεχνική βάση, ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ των "αντιπροσωπευτικών" έχει αρχίσει να δείχνει τα αποτελέσματα  του. 

Ας τα δούν οι υπεύθυνοι και ας δράσουν  ΚΥΡΙΩΣ  για την προστασία των "απλών" εργαζομένων, γιατί με μαθηματική ακρίβεια οδηγούμαστε σε αδιέξοδο που θα φέρει στο προσκήνιο καταστάσεις που δεν θέλουμε να ζήσουμε. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου