Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023

Χρήστος Κωνσταντινίδης / Θέλουμε έρευνα πιο γρήγορα και πιο ψηλά για το έγκλημα των Τεμπών

«Προσπαθούν να εξαφανίσουν το θέμα από την επικαιρότητα για να κουκουλωθούν πολιτικά πρόσωπα» είπε ο κ. Κωνσταντινίδης. «Είμαστε οι συγγενείς των δολοφονημένων ανθρώπων στα Τέμπη, 110 ημέρες μετά δεν έχουμε ακόμα πόρισμα από την πυροσβεστική. Μέσα στον πόνο και το πένθος μας αναγκαστήκαμε να γίνουμε ερευνητές». Ο Χρήστος Κωνσταντινίδης, εκπροσωπώντας τον Σύλλογο Πληγέντων από το δυστύχημα των Τεμπών, μίλησε «Στο Κόκκινο» και την Τζούλυ Τσίγκα. 

«Έχουμε ερωτήματα και δεν παίρνουμε απάντηση». Την φράση αυτή την είπαν και στον εφέτη ανακριτή στην Λάρισα, που έχει αναλάβει την έρευνα για τα αίτια της τραγωδίας. Καταλογίζουν καθυστέρηση στην Δικαιοσύνη ζητώντας να γίνει έρευνα «πιο γρήγορα και πιο ψηλά για το έγκλημα των Τεμπών», αφού διαπιστώνουν πως υπάρχει προσπάθεια να εξαφανιστεί το θέμα από την επικαιρότητα γιατί – όπως λέει ο Χρήστος Κωνσταντινίδης – «πρέπει να κουκουλωθούν πολιτικά πρόσωπα». 

Μετά και το πόρισμα των εμπειρογνωμόνων που – σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά – επισημαίνει ότι βασικός λόγος πρόκλησης της τραγωδίας ήταν η ανύπαρκτη τηλεδιοίκηση στο δίκτυο, απευθύνουν ξανά και ξανά το καίριο ερώτημα «γιατί δεν λειτουργούσαν τα συστήματα» και ζητούν επιτάχυνση της έρευνας πριν εξαφανιστούν οι υπεύθυνοι. 

«Παλεύουμε γιατί έχουμε εντολή από ένα μεγάλο μέρος του λαού. Ο λαός περιμένει δικαίωση στο όνομα των νεκρών» λέει χαρακτηριστικά ο Χρήστος Κωνσταντινίδης. 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου