Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023

Άξιοι οι Άριστοι : Σε 4 χρόνια διαλύσανε τα πάντα στον σιδηρόδρομο

 Χρειάστηκε μια καταστροφική τετραετία για να γκρεμιστεί η δυναμική που είχε αναπτύξει ο σιδηρόδρομος μετά την ολοκλήρωση κομβικών έργων
το 2018 με την νέα διπλή ηλεκτροκίνητη γραμμή Αθήνας - Θεσσαλονίκης. 

4 χρόνια ρουσφετιών παντού (σε δημόσιες - ιδιωτικές εταιρείες), 4 χρόνια διάλυσης της υποδομής και του τροχαίο υλικού, 4 χρόνια απαξίωσης και εγκατάλειψης. Μόνο εξαγγελίες ακούγαμε που μονότονα επαναλαμβάνονταν κάθε 3-4 μήνες. 

Και μετά απο αυτά τα 4 καταστροφικά χρόνια, έχουνε το θράσος κάποιοι να κουνάνε και το δάχτυλο. Ας δούν την κατάσταση ΣΗΜΕΡΑ που για άλλη μια φορά ο σιδηρόδρομος γίνεται αντικείμενο αρνητικών δημοσιευμάτων. 

Θυμίζουμε ότι τέτοιες ημέρες πριν 4 χρόνια η ΤΡΑΙΝΟΣΕ δρομολογούσε επιπλέον τρένα τα Σαββατοκύριακα και το μέσο ανέπτυσσε τεράστια δυναμική. 

Σήμερα, μετά απο 4 χρόνια διακυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας, αναξιοκρατίας και εγκατάλειψης δεν προλαβαίνουν οι αεροπορικές εταιρείες και τα ΚΤΕΛ, να βάζουν επιπλέον δρομολόγια, ενώ η χώρα θρηνεί 57 νεκρούς στο μεγαλύτερο σιδηροδρομικό δυστύχημα στην ιστορία της, στο έγκλημα των Τεμπών. 

Το ηθικό των σιδηροδρομικών βρίσκεται στο ναδίρ.

Μόνο τα "κομματόσκυλα" ζούν στο δικό τους παράλληλο σύμπαν, περιμένοντας και άλλα ρουσφέτια μετά την 26η Ιουνίου.

Δεν έχουν καταλάβει όμως ότι στις 26 Ιουνίου, ξεκινάνε τα πάντα. 

                                    

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

υ.γ. Θέλανε και παραπάνω τρένα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου