Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 25 Ιουνίου 2023

Γέφυρες Γαλλικού : 2 χρόνια εκτός χρονοδιαγράμματος!


 Στην Βόρεια Ελλάδα  και μετά την Σίνδο αποφασίστηκε και υπογράφηκε  στις 31 Μάϊου του 2019 ( απο την Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ) , το έργο για την κατασκευή νέων γεφυρών στον Γαλλικό Ποταμό. Η κάθε γέφυρα έχει μήκος 175 μέτρα και το έργο έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί στις 15 Δεκεμβρίου 2021 σύμφωνα με τις
επίσημες ανακοινώσεις της ΕΡΓΟΣΕ (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) . 

Σήμερα 25 Ιουνίου 2023 και το έργο ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί και η κυκλοφορία των τρένων γίνεται σε μονή γραμμή με απίστευτη ταλαιπωρία για εργαζόμενους και επιβάτες. 

2 χρόνια καθυστέρησης και πλέον των 4 χρόνων συνολικά απαιτήθηκαν για να χτιστούν 2 γέφυρες, 175 μέτρων η κάθε μία! 

Αυτή η εικόνα καταμαρτυρά και αποδεικνύει για ακόμα μια φορά την πολιτική εγκατάλειψης των σιδηροδρόμων απο την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας τα τελευταία 4 χρόνια. 

Μάλιστα, πληροφορίες κάνουν λόγο ότι επιτέλους και μετά απο τόσα χρόνια καθυστέρησης, το έργο θα ολοκληρωθεί τους επόμενους μήνες, ενώ δεν θέλουμε να πιστέψουμε τις κακές γλώσσες που λένε ότι ήταν έτοιμο στα μέσα Ιουνίου αλλά δεν δόθηκε προς χρήση για να το εγκαινιάσει η νέα Κυβέρνηση, στην νέα επικοινωνιακή προσπάθεια για  να δείξει ότι κάτι γίνεται στον σιδηρόδρομο μετά το έγκλημα των Τεμπών. 

4 χρόνια για να χτίσουν 2 γέφυρες 175 μέτρων η κάθε μια.  Αν δεν ήταν και "Άριστοι" πόσο θα κάνανε.

Αυτή είναι η αλήθεια για το πώς απαξιώθηκε ο σιδηρόδρομος και πως αυτή η πολιτική εγκατάλειψης του οδήγησε στα Τέμπη. 

Και εφεξής όσοι στηρίζουν αυτήν την πολιτική, είναι για εμάς συνυπεύθυνοι και έτσι θα αντιμετωπίζονται.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου