Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 13 Ιουνίου 2023

KAI η Π.Ο.Σ. διασύρει την Διοίκηση Τερεζάκη (ΟΣΕ)


Δελτίο Τύπου της Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών 

Με πλήρη αγανάκτηση ενημερωθήκαμε μέσω του ηλεκτρονικού ιστότοπου  της Διαύγειας, για παροχή επιχορήγησης, ύψους 3.000 ευρώ που δόθηκε από τον ΟΣΕ στο PORCHE CLUB Greece
για την εκδήλωση του 1ου Ευρωπαϊκού Tour που θα πραγματοποιηθεί 13 - 16/7/2023 στο Βόλο (!).

Σας υπενθυμίζουμε, ότι ρόλος της Διοίκησης του ΟΣΕ είναι να θέτει προτεραιότητες και να διαθέτει τα χρήματα που λαμβάνει από το Δημόσιο ορθά και λελογισμένα και προς εκπλήρωση των σκοπών, για τους οποίους του έχουν χορηγηθεί (π.χ. συντήρηση δικτύου,  λειτουργικά έξοδα κ.α.). Στους σκοπούς αυτούς, ασφαλώς, δεν συγκαταλέγεται η ως άνω επιχορήγηση, η οποία δεν μπορεί να εκληφθεί, όσο καλή διάθεση και να επιδείξουμε, ότι έλαβε χώρα για την ανάδειξη της διαδρομής με το ιστορικό τραινάκι του Πηλίου, καθόσον η εκμετάλλευσή του ανήκει στη HELLENIC TRAIN και όχι στον ΟΣΕ.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών και Μέσων Σταθερής Τροχιάς καταγγέλλει την ως άνω απόφαση επιχορήγησης, καθόσον πάγια θέση μας είναι, ότι ο ΟΣΕ πρέπει πρώτα να καλύπτει τα όποια «δικά» μας οικονομικά προβλήματα και μετά όλα τα άλλα. Άλλωστε ο ΟΣΕ δε χρειάζεται επιχορηγήσεις για να προβληθεί, έργα χρειάζονται. 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.


1 σχόλιο:

  1. τουλάχιστον καμιά έκπτωση σε αγορά Porche θα έχουμε σαν σιδηροδρομικοί ? μα τόσο κοροϊδία ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή