Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

ΟΣΕ : Υποψήφιος με την ΔΑΚΕ ο ένας εκ των 5 κατηγορουμένων Διευθυντών!

 Βόμβα στα θεμέλια του συνδικαλιστικού κινήματος στον σιδηρόδρομο  που επιβεβαιώνει τα όσα κατά καιρούς γράφει το στέκι της έλξης. Συγκεκριμένα ο ένας εκ των 5 Διευθυντών του ΟΣΕ που κατηγορούνται σε βαθμό ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ για τα Τέμπη, είναι  συνδικαλιστής της  ΔΑΚΕ και
μάλιστα ήταν και υποψήφιος στο τελευταίο συνέδριο της Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών με το ψηφοδέλτιο της.

Τα όσα πλέον θα ακολουθήσουν, ίσως οδηγήσουν ακόμα και στην οριστική  διάλυση ΑΥΤΗΣ της Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών αλλά και στην αναγκαία επανίδρυση της, καθώς κανείς δεν είναι διατεθειμένος να απολογείται  για τα κατορθώματα ΑΥΤΟΥ του συνδικαλιστικού κινήματος στον σιδηρόδρομο.

Από την μία "δήθεν συνδικαλιστές και Σωματεία" να διαμαρτύρονται για ελέγχους από Ανεξάρτητες Αρχές και από την άλλη να απαγγέλλονται σε συνδικαλιστές συνδικαλιστές- Διευθυντές κακουργηματικές διώξεις για τα Τέμπη, ενώ την ίδια ώρα μηνύσεις εναντίον συνδικαλιστών-νταήδων  της ΔΑΚΕ να κατατίθενται απο απλούς εργαζόμενους.

Υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας θα μας πείτε. 

Υπάρχει όμως και το φιλότιμο. 

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Υ.Γ. Το στέκι καλεί τους συνδικαλιστές που κατέθεσαν στον εφέτη ανακριτή να ζητήσουν να δημοσιοποιηθούν οι καταθέσεις τους. Ο συνάδελφος Γενιδούνιας έχει ήδη δεχτεί, ενώ η κατάθεση του έχει διαρρεύσει  στο διαδίκτυο. 

Οι συνάδελφοι συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ Σιδηροδρομικών που κατέθεσαν στον εφέτη,  Ντίτσας (Πρόεδρος της Ομοσπονδίας) και Λάζου (Πρόεδρος του ΣΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ) δέχονται ; 

1 σχόλιο:

  1. ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΟΣΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΗ Η ΟΧΙ?ΠΟΣΟ ΙΘΙΚΟ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ?ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΜΠΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή