Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 25 Ιουνίου 2023

Desiro : Καταστροφή των τροχών λόγω έλλειψης συντήρησης υποδομής κατήγγειλε η Hellenic

Σοκ απο την αποτύπωση της πραγματικότητας! 
 Το στέκι της έλξης πληροφορήθηκε ότι η Hellenic Train με επιστολή της σε ΟΣΕ και ΡΑΣ στις 14 Ιουνίου επανέφερε το θέμα της ταχείας φθοράς των τροχών των Desiro λόγω έλλειψης συντήρησης της γραμμής. Στην με αρ πρωτοκόλλου 603898 επιστολή της, η εταιρεία αναφέρει πως
ΠΑΡΑ τις αλλεπάλληλες επιστολές και επαναλαμβανόμενες συζητήσεις την τελευταία περίοδο,  το πρόβλημα υφίσταται και πλήττει τον στόλο της με ρυθμό ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ.

Λόγω της κατάστασης η συντήρηση του τροχαίο υλικού καθίσταται μη διαχειρίσιμη αναφέρεται στην επιστολή, καθώς το σύνολο του προσωπικού της τεχνικής βάσης απασχολείται με την αλλαγή τροχών αφού τους τελευταίους 18 μήνες έχουν αντικατασταθεί οι τροχοί στο σύνολο των Desiro!!!!

Είναι αδύνατον να υποστηριχτεί απο την Hellenic αυτός ο τρόπος λειτουργίας του σιδηροδρόμου αναφέρεται,  καθώς είναι ασύμβατος με τα σύγχρονα δεδομένα, την τεχνολογία της εποχής και τις ορθής πρακτικές της τέχνης και της επιστήμης ενώ η εταιρεία καταλήγει επιφυλασσόμενη για την διαθεσιμότητα του τροχαίο υλικού! 

Την επιστολή συνοδεύουν φωτογραφίες απο επιτόπιους ελέγχους που πραγματοποίησαν μηχανικοί της Hellenic στην σιδηροδρομική υποδομή, δείχνοντας τα αποτελέσματα απο την  έλλειψη λίπανσης των σιδηροτροχιών. 

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 


Υ.Γ. Την ίδια ώρα που συμβαίνουν αυτά, κάποιοι αναρωτιούνται γιατί μπαίνουν ΜΑΝ στον Προαστιακό Θεσσαλονίκης και Rail Bus στην Αθήνα! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου