Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 20 Ιουνίου 2023

Ούτε ευρώ στην Επιτροπή Διερεύνησης Σιδηροδρομικών Ατυχημάτων ως το 2026

 
Ούτε τηλεδιοίκηση ούτε και διερεύνηση παρά τα 2 δισ. ευρώ στο υπουργείο Μεταφορών, σημειώνει ο αδερφός ενός από τα θύματα της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη. Με δύο αναρτήσεις

στα social media επανέρχεται στην στάση που τήρησε η κυβέρνηση Μητσοτάκη για την διερεύνηση του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη ο Βαγγέλης Βλάχος, που έχασε εκεί τον 34χρονο αδελφό του Βάιο.

Με αφορμή την αποκάλυψη ότι στο προσχέδιο αλλαγών που προώθησε η απελθούσα κυβέρνηση στην Κομισιόν στις 24 Μαΐου εξαφανίζονται οι δεσμεύσεις που -μεταξύ άλλων- αφορούν την τηλεδιοίκηση στα τρένα, ο κ. Βλάχος σημειώνει ότι όπως εντόπισε ο ίδιος, υπάρχει μηδενική χρηματοδότηση για την Επιτροπή Διερεύνησης Σιδηροδρομικών Ατυχημάτων και Συμβάντων από τον κρατικό προϋπολογισμό, για την τετραετία 2022-2026.

«Ένα επιπλέον που βρήκα στο Μεσοπρόθεσμο (πηγή: ΥπΟικ) είναι ότι άφησαν την Επιτροπή Διερεύνησης Σιδηροδρομικών Ατυχημάτων και Συμβάντων με (0) ΜΗΔΕΝ ευρώ στον Κρατικό Προϋπολογισμό για το 2022-2026! Ήταν που θα χυνόταν άπλετο φως...», όπως σχολιάζει χαρακτηριστικά.

Και αμέσως μετά, προσθέτει: «Ούτε Τηλεδιοίκηση αλλά ούτε και Διερεύνηση... 2 δις το χρόνο στο ΥπΜετ αλλά ουτε ευρώ στην Επιτροπή. Καλύτερα με απευθείας αναθέσεις πριν από τις εκλογές και ακαταδίωκτο, έτσι?».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου