Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023

NΔ : Τέλος ο Πνευματικός - Παρούσα η ατζέντα για ιδιωτικοποίηση του ΕΣΥ

 Tα social media αποκάλυψαν την απάνθρωπη  ατζέντα της ΝΔ για την υγεία , αναδεικνύοντας τις δηλώσεις Βουλευτή της και  ανάγκασαν τον κ. Μητσοτάκη να τον απομακρύνει. Θα είναι βέβαια υποψήφιος αλλά αν εκλεγεί θα δώσει την έδρα του καθώς τα ψηφοδέλτια της ΝΔ έχουν δοθεί στον Άρειο Πάγο.  Το βασικό όμως είναι ότι το θέμα με τις δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ, δεν έπαιξε παρά μόνο στα social media. Αν τα ΜΜΕ λέγανε  ότι είμαστε η χώρα με τις χειρότερες επιδόσεις στην πανδημία και το ότι για παράδειγμα οι τελευταίες προσλήψεις στο ΕΚΑΒ έγιναν το 2018 τότε θα είχαμε και ίδια αντιμετώπιση στην ενημέρωση των πολιτών.

 Το κυρίαρχο ζήτημα όμως , δεν  είναι μόνο ο  ένας βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας,  που περιέγραψε τι έρχεται. 

Το ζήτημα είναι  στις 25 Ιούνη να μην επιτρέψουμε με την ψήφο μας να ιδιωτικοποιηθεί το Εθνικό Σύστημα Υγείας. 

ΟΛΟΙ ξέρουμε τι έρχεται σε Υγεία , Παιδεία, Εργασιακά, πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας . 

Και πλέον δικαιολογίες περισσεύουν.. 

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Y..Γ. Η σκέψη μας σε όσους (ΜΜΕ και κομματικά στελέχη της ΝΔ στους χώρους εργασίας) που χθες έκαναν ότι δεν υπάρχει θέμα Πνευματικού και σήμερα θα πρέπει να λένε τι φανταστικά που είναι τα αντανακλαστικά του Μητσοτάκη  και πόση ευαισθησία έχει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου