Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023

ΟΣΕ : H "αριστεία", η αλαζονεία και η ιδιοκτησιακή αντίληψη για το Κράτος

Το στέκι της έλξης αναδημοσιεύει το τι έγραψε 'συνάδελφος" σταθμάρχης,  για τους ελέγχους της Ρ.Α.Σ. και το θέτει στην κρίση των σιδηροδρομικών και της Ελληνικής κοινωνίας. 

Ο "συνάδελφος" ισχυρίζεται ότι...αμολήσαν οι συνδικαλιστές μηχανοδηγοί του ΣΥΡΙΖΑ τα «μαντρόσκυλα» της ΡΑΣ να κάνουν

ελέγχους στους σταθμούς, μετά το έγκλημα των Τεμπών. 

Λες και οι μηχανοδηγοί  έχουνε σχέση με την ΡΑΣ ή λές και  οι μηχανοδηγοί κάνουν  τους ελέγχους. Δεν παραβλέπουμε τις απειλές   ότι πλησιάζει το τέλος (προφανώς των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ και εργαζόμενων στον ΟΣΕ) . Θα συμβουλεύαμε  όσους  εκτοξεύουν αυτές τις ύβρεις, με τέτοιο αλαζονικό ύφος, να μετράνε το μπόι τους μέρα μεσημέρι. 

 Ηθική και Αριστεία στον ΟΣΕ 

Φυσικά καμία εμπιστοσύνη δεν μπορεί να υπάρξει σε αυτόν τον ΟΣΕ καθώς είναι ξεκάθαρο ότι κάτι πολύ άσχημο έχει συμβεί στον Οργανισμό την τελευταία περίοδο

Δεν είναι τυχαίο που πλέον οι διαμαρτυρίες που φτάνουν στο στέκι είναι καθημερινές όπως και οι καταγγελίες για παρόμοιες συμπεριφορές έπαρσης. 

Οι έλεγχοι  της ΡΑΣ.

Θυμίζουμε  για την ιστορία : Η ΡΑΣ τον Γενάρη του 2023 επέβαλε πρόστιμο ύψους 3000 ευρώ σε μηχανοδηγο μετά από αιφνίδιο έλεγχο καθώς η Hellenic είχε κάνει λάθος στο πιστοποιητικό του.

Ο λόγος που που δημοσιεύουμε  αυτήν την άποψη δεν είναι άλλος από το ότι αποτελεί την ΑΠΟΔΕΙΞΗ για   το Κράτος -λάφυρο, που κάποιοι «άριστοι» ονειρεύονται. 

Κράτος -Λάφυρο, ιδιοκτησία τους, χωρίς να έχει δικαίωμα κανείς να τους ελέγχει.  

Όπως λέει όμως ο λαός : όποιος έχει την μύγα , μυγιάζεται. 

Θα υπάρξει μεγάλη συνέχεια, ας το καταλάβουν καλά όλοι. 

Ο "συνάδελφος" αυτός προφανώς δεν έχει επίγνωση πραγματικών γεγονότων, είναι όμως ξεκάθαρο ότι αισθάνεται άνετα να καθυβρίζει και να συκοφαντεί όχι μόνο εργαζόμενους που καθημερινά συναναστρέφεται μαζί τους και για τις πολιτικές τους απόψεις, αλλά και ελεγκτικούς μηχανισμούς που τόλμησαν να εμφανιστούν στο "Βασίλειο" του. 

Εμείς ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ (αν και..... μικρόνοες ). 

Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνουμε.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 


Υ.Γ. Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε. Ο νοών νοείτο. (Ακόμα και αν κάποιοι σπεύδουν να τροποποιήσουν το αρχικό τους κείμενο). 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου