Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

ΔΙΚΑΜ > Δεν είδα τίποτα , δεν ξέρω τίποτα , φταίνε οι άλλοι (και το μνημόνιο)

Αυτός θα μπορούσε να είναι και ο τίτλος μετά την σημερινή συνάντηση της ΠΕΠΕ με τον Δ/ντη κ. Ρετσινά που δεν ήξερε τίποτα , δεν είδε τίποτα , τα έλεγε για το ΣΚΑ (....) και για όλα φταίνε οι υπόλοιποι Διευθυντές που δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους.
Ζήτησε και από τον συνάδελφο Γενιδούνια να μην τον αναφέρει το στέκι της έλξης σαν συνταξιούχο.
Λεπτομέρειες ( αλλά και η απάντηση από το στέκι της έλξης)  από την συνάντηση αφού ολοκληρωθεί η ενημέρωση μας για το τι ειπώθηκε αναλυτικά.

3 σχόλια:

  1. Ο πάντα "νέος, άστον να ψηθεί"16 Οκτωβρίου 2012 στις 5:53 μ.μ.

    Γιατί τι είναι ο Ρετσινάς, νεοδιόριστος; Διευθυντής που δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του και τις μετακυλύει στους άλλους, όχι απλά δεν κάνει για αυτή τη θέση, αλλά δεν είναι Σιδηροδρομικός. Ντροπή δεν είναι να αποκαλείς κάποιον συνταξιούχο λόγω αποστρατείας από την εργασία, αλλά όταν αυτός ο συνταξιούχος κλέβει τη θέση και την ιεραρχική εξέλιξη νεότερων και κυρίως ικανότερων, πως πρέπει να τον αποκαλούμε; Σωτήρα του Σιδηροδρόμου; Άμεσα ο Ρετσινάς να απομακρυνθεί και μαζί του όλοι οι υπόλοιποι συνταξιούχοι και τη θέση τους να αναλάβουν νεότεροι. Και μην τολμήσει να μιλήσει κανείς για "έμπειρα στελέχη που απομακρύνθηκαν" γιατί θα γελάνε και τα πεζοδρόμια στην Καρόλου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πότε ο κύριος θα σταματήσει το παιχνιδάκι που τόσο κάνει ;
    Ξεχνάμε σε ποιους ήθελε να ναι αρεστός και χρήσιμος ;Ξεχνάμε ότι πριν τα μέτρα έπαιρνε μέτρα για το μηχανοδηγό ; Τι έχει κάνει για το κλάδο που μπορεί να υπερηφανεύεται ,μια ζωή ίντριγκα και παλαιοτέρα και τώρα .Βέβαια κάποιοι συνδικαλιστές σε πτώση ορκίζονται ότι δεν έχουν σχέση μαζί του…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ξέρω ρε μάγκες, αλλά ο Ρετσινάς μου φέρνει προς την Έλλη Στάη του Σιδηροδρόμου (εντάξει μη βαράτε...προς το ασχημότερο βέβαια). Ιερό τοτέμ του τυχοδιωκτικού και καιροσκοπικού ΠΑΣΟΚ και πάντα βέβαια μέσα στα πράγματα. Θυμάμαι επί Ν.Δ. του Κωστάκη, το νεοεκλεγέν Δ.Σ. του Συλλόγου Μηχανικών ΟΣΕ είχε τρελαθεί να κάνει "κούφιες" συνεδριάσεις για εκλογή Προεδρείου, γιατί ο Ρετσινάς την είχε κάνει για υπηρεσιακό 15ημερο ταξίδι στην Ιαπωνία! Πάντα στο μέλι ο Αργίτης! Και μετά τολμάει και μιλάει για τα κυκλώματα υπηρεσίας στους μηχανοδηγούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή