Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Ολοκληρώθηκε η συνέλευση στην Θεσσαλονίκη

Ολοκληρώθηκε η απολογιστική συνέλευση του Σωματείου μας πριν απο λίγο στην Θεσσαλονίκη.
Ο απολογισμός δράσης υπερψηφίστηκε   (11 - 9 ).

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η παράταξη της Συνεργάσίας καταψήφισε τον απολογισμό δράσης , και αυτό γιατί  η εντύπωση που είχε σχηματιστεί (και γράφτηκε και απο εμάς ) ήταν ότι στο τελευταίο ΔΣ της ΠΕΠΕ τον είχε υπερψηφίσει.

Τελικά όπως δήλωσε ο Αν. Γεν. Γραμματέας συνάδελφος Λειβαδιώτης , η Συνεργασία καταψηφίζει τον απολογισμό δράσης της ΠΕΠΕ.

O οικονομικός απολογισμός υπερψηφίστηκε με ψήφους 13 -2 , ενώ και η εξουσιοδότηση του ΔΣ για προκήρυξη απεργιών υπερψηφίστηκε με τους ίδιους ψήφους .

1 σχόλιο:

  1. Έχουν πολύ γούστο!!!!. Μέλη του Δ.Σ. του σωματείου μας, καταψηφίζουν τις δικές τους ενέργειες, τις δικές τους δραστηριότητες, όλες τις λειτουργίες τους στη διάρκεια ενός χρόνου!!!!!. Αρχίζω να σκέφτομαι ότι παίζουν θέατρο σκιών και πιστεύω ότι καπελώνουν τον καραγκιόζη! Όσο είναι νωρίς, προτείνω την παραίτησή τους, ακολουθούν άλλα πολύ σοβαρά άτομα να τους αντικαταστήσουν!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή