Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Πάνω απο 80 εκατομμύρια ευρώ επιστρέφουν στα ταμεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Το στέκι της έλξης δημοσιεύει μια είδηση που αναμένεται να προκαλέσει μεγάλη αίσθηση, άλλά και πολλά ερωτηματικά για την επερχόμενη ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Σύμφωνα λοιπόν με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες που ήρθαν στο blog , το επόμενο διάστημα αναμένεται να εισρεύσουν στα ταμεία της εταιρείας δεκάδες εκατομμύρια Ευρώ απο
επιστροφές ΦΠΑ προηγούμενων χρόνων και ποιο συγκεκριμένα απο το διάστημα 2007 που ιδρύθηκε η εταιρεία μέχρι και το 2012.
Τα χρήματα οφείλονται στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ απο το Ελληνικό Δημόσιο και η Διοίκηση της εταιρείας πρόσφατα έκανε τις απαραίτητες ενέργειες για να την διεκδίκηση και επιστροφή τους  στα ταμεία.

Είναι ευνόητο οτι η ΤΡΑΙΝΟΣΕ μετά απο αυτό αποκτά τεράστια  κεφαλαιακή επάρκεια , γεγονός που θα αποτελέσει σίγουρα και  κίνητρο για υποψήφιους αγοραστές που θα παραλάβουν μεγάλο αποθεματικό στα ταμεία αν προχωρήσει τελικά η πώληση.
Ανεβάζει ωστόσο κατακόρυφα και την αξία της Εταιρείας .
Το στεκι παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις για το θεμα και θα ενημερώσει για τις οποίες εξελίξεις.
Εμείς συνδέουμε άρρηκτα αυτά τα γεγονότα με την επικείμενη ιδιωτικοποίηση και την κατάθεση των δεσμευτικών προσφορών στις αρχές του φθινοπώρου.
Πιστεύουμε οτι και η Ομοσπονδία πρέπει να παρακολουθεί αυτά τα θέματα στενά το επόμενο διάστημα 

1 σχόλιο:

  1. 80 μύρια από επιστροφές, 50 μύρια τα ΥΓΟΣ επί μια πενταετία τουλάχιστον, αύξηση εμπορικού έργου με βάλε πόσα μύρια και λέγανε οι διάφοροι "κύκλοι" ότι μετά βίας έπιανε στο διαγωνισμό του ΤΑΙΠΕΔ, 30-35 μύρια! Τι δεν καταλαβάινω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή