Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Δόθηκε η βοήθεια των σιδηροδρομικών προς τους σεισμοπαθείς της Κεφαλλονιάς

Η ΠΟΣ εκπροσωπούμενη από τον Γενικό Γραμματέα Πουρλιάκα Παρασκευά παρέδωσε  χθες στον Δήμαρχο της Κεφαλλονιάς  δύο φορτηγά με στρώματα, κουβέρτες και διάφορα άλλα είδη ένδυσης για τους σεισμοπαθείς. Η υλική βοήθεια προς τον δοκιμαζόμενο λαό της Κεφαλλονιάς να σημειώσουμε ότι προέρχεται από χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τους σιδηροδρομικούς με πρωτοβουλία της ΠΟΣ και την πολύτιμη  βοήθεια του Π.Μ.Κ Σιδηροδρομικών.
Παράλληλα οι συνάδελφοι ενημερώθηκαν
από τον Δήμαρχο για την  κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στο νησί μετά από τον καταστροφικό σεισμό.

Στη φωτογραφία διακρίνονται από αριστερά ο Αντιδήμαρχος Κεφαλλονιάς Ματιάτος Σπύρος, ο Γενικός Γραμματέας της ΠΟΣ Πουρλιάκας Παρασκευάς, ο Δήμαρχος Παρίσης Αλέξανδρος, ο Γραμματέας του Π.Μ.Κ Μαρτάκης Αντώνης  και ο Ταμίας του Π.Μ.Κ Βιτωράτος Δημήτρης.


Πηγή το blog της ΠΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου