Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Θλιβερή η εικόνα στο ΔΣ του Σωματείου μας...

Την ώρα που τα προβλήματα του κλάδου τρέχουν και δεν υπάρχει καμία λύση στον ορίζοντα , μέλη του ΔΣ ασκούνται στο άθλημα της κοκορομαχίας κατά την διάρκεια των συνεδριάσεων. Ακούσαμε μέχρι και το κορυφαίο σήμερα , ότι δλδ το στέκι δεν πρέπει να γράφει ότι οι αποφάσεις παίρνονται κατά πλειοψηφία !
Παραληρηματικές τοποθετήσεις , επιθέσεις επί προσωπικού , φωνές και χαρακτηρισμοί που δεν τιμούν κανένα.
Κύρια υπεύθυνος για την κατάσταση αυτή είναι
ο Πρόεδρος του Σωματείου συνάδελφος Τουρλής Βασίλης ,ο οποίος έχει και την ευθύνη της διεξαγωγής της συνεδρίασης , αλλά αφήνει συνεχώς την κατάσταση να ξεφεύγει , παρακολουθώντας αμέτοχος  και έτσι φυσικά  δεν παίρνονται και ποτέ αποφάσεις ,όπως συνέβη άλλωστε και σήμερα.

Εμείς θα ξαναπούμε το εξής. 

Έχουμε όλες τις τελευταίες συνεδριάσεις του ΔΣ ηχογραφημένες , αλλά πραγματικά προβληματιζόμαστε για το αν θα πρέπει να δημοσιεύσουμε τα όσα λέγονται.

Θλιβερή εικόνα.....



1 σχόλιο:

  1. Πραγματικά η εικόνα του Σωματείου είναι τραγική.
    Ο Πρόεδρος , μετά το περιβόητο , σας γράφω στ .... μου , επιτρέπει να επικρατεί κατά τις συνεδριάσεις χάβρα.
    Φυσικά ο Βασίλης ο Τουρλής ξέρει καλά τι κάνει.
    Σκοπός του είναι να διαλύσει το Σωματείο των μηχανοδηγών.
    Σήμερα ήταν η σειρά του συναδέλφου Καπιτάνου , να δώσει το one man show. Ακούσαμε με έκπληξη τον συνάδελφο να διαμαρτύρεται γιατί λέει γράφει το στέκι ότι οι αποφάσεις είναι πλειοψηφικές , ακούσαμε για αόρατους εχθρούς που υπονομεύουν το Σωματείο και τον κλάδο.
    Δυστυχώς για τον Κυρ , ο μόνος εχθρός των μηχανοδηγών είναι αυτή η πλειοψηφία της ΠΕΠΕ , που τα έχει κάνει μαντάρα κυριολεκτικά.
    Κρατάω και το σχόλιο του Προέδρου στην συνάντηση με τον κ. Ζηλιασκόπουλο.
    Για τις επικουρίες των βοηθών είπε , κανείς δεν διαμαρτυρήθηκε απο τους νέους συναδέλφους.
    Μάλλον ο Βασίλης , πραγματικά ζεί σε άλλο κόσμο.
    Και Βασίλη ...Όχι άλλα ψεμματάκια , ηχογραφημένα είναι ΟΛΑ.

    Γενιδούνιας Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή