Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Έντονη κινητικότητα στα συνδικάτα Μεταφορών !

Μεγάλη η συμμετοχή όλων των συνδικάτων Μέσων Μαζικής Μεταφοράς στην σημερινή συγκέντρωση της ΠΟΣ. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι για πρώτη φορά μετά την επιστράτευση των συναδέλφων συμμετείχε και το Σωματείο εργαζομένων στο Μετρό.

Κύρια θέματα στην συζήτηση , η άρση της επίταξης των συναδέλφων στην ΣΤΑ.ΣΥ , οι ιδιωτικοποιήσεις , οι επερχόμενες αλλαγές στο ασφαλιστικό και στον  συνδικαλιστικό Νόμο, οι
Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας καθώς η αναζήτηση κοινών δράσεων για την ανατροπή των πολιτικών που έρχονται απο το φθινόπωρο.

Η συζήτηση αυτή την ώρα ολοκληρώνεται ενώ έχει ήδη αποφασιστεί να ξαναπραγματοποιηθεί και πάλι συνάντηση μέσα στον Αύγουστο για την καλύτερη προετοιμασία των συνδικάτων.

Απο το Σωματείο μας , μοναδική παρουσία αυτή του Αντιπροέδρου Γενιδούνια Κώστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου