Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

6 βοηθοί μηχανοδηγού σε επικουρία αυτήν την εβδομάδα

Την ώρα που στο μηχανοστάσιο του ΜΑΙ η λέξη ρεπό είναι απαγορευμένη,αύριο 6 βοηθοί ξεκινούν για επικουρία ακόμα και σε περιφερειακά μηχανοστάσια.
5 στην Θεσσαλονίκη και 1 συνάδελφος στον Βόλο.
Δικαιώθηκε και ο Πρόεδρος του Σωματείου μας , Βασίλης Τουρλήςπου κάποτε έλεγε,
εμείς δεν μεταφέρουμε ανθρώπους , μεταφέρουμε υπηρεσίες.


Τριάντα χρόνια πίσω ,ο κλάδος μας.Τριάντα ολόκληρα χρόνια πισωγύρισμα. 

1 σχόλιο:

  1. Πραγματικά είναι κατήφορος και κατάντια για τον κλάδο των μηχανοδηγών αυτή η εξέλιξη.
    Δυστυχώς ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ , Πρόεδρος του Σωματείου και η ΔΑΚΕ Έλξης , εκδικούνται με τον πλέον χυδαίο τρόπο τους συναδέλφους που ήρθαν απο τον Προαστιακό.
    Αφού δεν μπόρεσαν να πετύχουν τα όσα ο κάκιστος χαρακτήρας του ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ Βασίλη Τουρλή , ήθελε για την πρώτη σειρά μηχανοδηγών απο τον Προαστιακό και αφού δεν επιτρέψαμε να συμβεί κάτι στην επόμενη σειρά , επί Προεδρίας Τουρλή και ΔΑΚΕ ο κλάδος γύρισε 30 χρόνια πίσω.
    Για όλα αυτά , ο απερχόμενος Πρόεδρος του Σωματείου , είχε να πεί στην Διοίκηση , ότι όλοι οι συνάδελφοι επιθυμούν ανα βδομάδα να βρίσκονται με την βαλίτσα στο χέρι! Κανείς δεν έχει πρόβλημα είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Τουρλής , ο μοναδικός μηχανοδηγός του ΜΑΙ που αρνείται να δουλέψει με βοηθό στα τρένα εδώ και χρόνια.
    Και που φυσικά έχει να εμφανιστεί και στο ΜΑΙ απο τις συνελεύσεις.
    Συνεπεύθυνοι και όσοι τον ακολουθούν στον κατήφορο και δεν βγάζουν κιχ σε όσα συμβαίνουν.

    Αλτής , Καπιτάνος , Θανασιάς.

    Ντροπή και μόνο ντροπή.
    Σύντομα ο Βασίλης Τουρλής θα είναι συνταξιούχος και το μόνο που θα έχει του έχει απομείνει μετά απο 35 χρόνια στον σιδηρόδρομο είναι η κακία και η εμπάθεια για όσους δεν προσκύνησαν το "μεγαλείο" του.

    Γενιδούνιας Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή