Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Δόθηκε η εντολή για την μισθοδοσία - Λεπτομέρειες

Πριν απο λίγη ώρα δόθηκε η εντολή απο τον κ. Ζηλιασκόπουλο και η πληρωμή θα γίνει μέσω του Ενιαιάς Αρχής Πληρωμών. Στις 25 Ιουλίου η προκαταβολή , στις 13 Αυγούστου η εξόφληση.

Λήφθηκε υπόψη  η πρόταση που κατέθεσε χτες το στέκι της έλξης και έτσι η πληρωμή θα γίνει ως εξής >


Στις 25 Ιουλίου θα τρέξει η μισθοδοσία υπολογίζοντας τις τακτικές αποδοχές ενώ  σε όσους πραγματοποιούν δευτερεύουσες θα προστεθούν τα 2/3 του μεικτού ποσού των δευτερευουσών που πραγματοποίησαν  τον μήνα Ιούνιο.

Το ποσό που θα προκύψει , αφού γίνουν οι κρατήσεις , θα καταβληθεί σε 2 ισόποσες δόσεις.

Μια στις 25 Ιουλίου και μια στις 13 Αυγούστου.
Στις 27 Αυγούστου μαζί με την προκαταβολή Σεπτεμβρίου, θα καταβληθεί και η διαφορά στις δευτερεύουσες.

Είναι ευνόητο ότι με τον τρόπο αυτό θα υπάρξουν σαφώς μικρότερες απώλειες για τους σιδηροδρομικούς που εργάζονται σε βάρδιες και ιδιαίτερα για όσους πραγματοποιούν δευτερεύουσες απολαβές.

Για όσους δεν έχουν δευτερεύουσες  απλά αλλάζουν οι ημερομηνίες πληρωμής.

Εμείς εδώ στο στέκι της έλξης , είμαστε ικανοποιημένοι που βοηθήσαμε έστω και με την χτεσινή μας ανάρτηση για να μην υπάρξει σοβαρό πρόβλημα στους συναδέλφους μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου