Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Εγκύκλιος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για όσους συνταξιοδοτούνται το επόμενο διάστημα

Προσοχή !!!! Με εγκύκλιο με θέμα " Παραιτήσεις - Ένταξη στην Ενιαία Αρχή Πληρωμής" η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενημερώνει το προσωπικό που πρόκειται να υποβάλει την παραίτηση του για λόγους συνταξιοδότησης , ότι λόγω της αλλαγής στις ημερομηνίες πληρωμής της μισθοδοσίας , θα πρέπει να αποστέλει την αίτηση του με τα απαραίτητα δικαιολογητικά , τουλάχιστο 45 μέρες πριν απο την
αποχώρηση του , ώστε κατά την αποχώρηση να μην υπάρχει εκρεμμότητα με την Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών. 

Παραθέτει στην εγκύκλιο και το παρακάτω παράδειγμα

Υπάλληλος που επιθυμεί να αποχωρήσει με παραίτηση την 1 Οκτωβρίου 2014 θα πρέπει να καταθέσει την αίτηση του μέχρι την 16η Αυγούστου , ώστε στις 27 Σεπτεμβρίου να έχει γίνει η εκκαθάριση των αποδοχών του. Αν για οποιοδήποτε λόγο παρουσιαστεί καθυστέρηση στην αποστολή των δικαιολογητικών, η ημερομηνία αποχώρησης του θα μεταφερθεί τον επόμενο μήνα δηλαδή την 1η Νοεμβρίου 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου