Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Συνάντηση ΠΟΣ και Σωματείων με τον Πρόεδρο του ΟΣΕ - Παρέμβαση στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Πραγματοποιήθηκε χτες συνάντηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών, των  σωματείων Σ.Σ. Λαρισαϊκός  ,  Πανελλήνιας  Ένωσης  Σταθμαρχών ΟΣΕ και Πανελλήνιου Συνδέσμου  Προσωπικού Ελιγμών,  με τον Πρόεδρο και  Διευθύνοντα Σύμβουλο ΟΣΕ Κο  Θεοφανόπουλο, παρουσία
  Προϊστάμενου  ΔΙΣΗΣΗΚ κ. Τσιρόγλου Δ.  και Προϊστάμενου   ΔΚ   κ. Χρυσάγη Κ. μετά από  την  κοινή επιστολή των σωματείων του  για την τηλεδιοίκηση  Αθηνών.
Είχε προηγηθεί γραπτή απάντηση επί τεθέντων ερωτημάτων της επιστολής.
Η   Διοίκηση  εν μέρη απεδέχθη τις διαπιστώσεις άλλα και αιτιάσεις των σωματείων αφού έδωσε εντολή στις αρμόδιες υπηρεσίες να εστιάσουν πάραυτα  στο πρόβλημα.
 Αποτελέσματα  των αποφάσεων της συνάντησης θα αποτυπωθούν εντός ολίγων ημερών με στοχευμένες κινήσεις όπως υποσχέθηκε η Διοίκηση.
Τα εμπλεκόμενα σωματεία  και η Ομοσπονδία  παρακολουθούν τις εξελίξεις στενά.

Πηγή pesose.blogspot.gr

Επιπλέον χτες πριν την συνάντηση της ΠΕΠΕ με τον κ. Ζηλιασκόπουλο , παράσταση διαμαρτυρίας για την καθυστέρηση της εφαρμογής όρων της ΣΣΕ έκανε το Προεδρείο της ΠΟΣ.
Μάλιστα υπήρξε ιδιαίτερα έντονος διάλογος και ο κ. Ζηλιασκόπουλος αποχώρησε απο το σημείο της συνάντησης.
Ο Πρόεδρος της ΠΟΣ διαμαρτυρήθηκε για την καθυστέρηση στην έκδοση των εγκυκλίων για τις εγκύους , για τα χιλιόμετρα , για την ένταξη των πτυχιούχων ΤΕ στην κατηγορία ΠΕ και διάφορα άλλα θέματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου