Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Δράμα: Είχε "ρημάξει" τον σιδηροδρομικό σταθμό για να πουλήσει μέταλλα!

Για τον 59χρονο που αφαίρεσε 48 αμφιδέτες σιδηροδρομικών γραμμών για να τους πουλήσει, σχηματίστηκε δικογραφία από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, για διατάραξη της ασφάλειας των σιδηροδρόμων.
Πιο συγκεκριμένα, την Τρίτη 15/7/2014, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο

αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο δράστης, εντόπισαν 48 μεταλλικά αντικείμενα, τα οποία θα πουλούσε σε επιχείρηση ανακύκλωσης μετάλλων και τα δέσμευσαν.


Οι μεταλλικοί αμφιδέτες αποδόθηκαν σε αρμόδιο υπάλληλο του Ο.Σ.Ε.
Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι τα μεταλλικά αυτά αντικείμενα ήταν αμφιδέτες σιδηροδρομικών γραμμών του Ο.Σ.Ε., τα οποία είχε αφαιρέσει ο δράστης από το Σιδηροδρομικό Σταθμό Παρανεστίου Δράμας.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 59χρονου θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου