Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Κανόνες σε κάθε υποσύστημα «Ανοιχτών Σημείων» στις σιδηροδρομικές μεταφορές

Υπεγράφη από τον Υφυπουργό Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων, κ. Μιχάλη Παπαδόπουλο, απόφαση, σύμφωνα με την οποία καθορίζονται εθνικοί τεχνικοί κανόνες για κάθε υποσύστημα για τα «Ανοιχτά Σημεία» στις σιδηροδρομικές μεταφορές.
Συγκεκριμένα,

η χώρα μας ορίζει για κάθε υποσύστημα τεχνικούς κανόνες, για τα οποία δεν έχουν οριστεί αντίστοιχες προδιαγραφές από την ΕΕ.


Επιπλέον, ειδικοί κανόνες ορίστηκαν και για τα ΑμεΑ και συγκεκριμένα ορίστηκε η επίσημη γλώσσα των τυφλών Braille στην ελληνική γλώσσα , ώστε να υπάρχει εύκολη προσβασιμότητα στον σιδηρόδρομο και για τα άτομα αυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου