Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Λιμάνι Αλεξανδρούπολης: Αναμένοντας το .. τρένο!

Αυξάνονται και πληθύνονται οι εταιρίες που εμπιστεύονται πλέον την ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τη διασπορά προϊόντων τους σε αγορές, είτε της κεντρικής και ανατολικής Ευρώπης είτε παγκόσμια μέσω των λιμένων Θεσσαλονίκης και Πειραιά.
Στον κατάλογο των εταιριών που έχουν καταστεί πελάτες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ εισέρχονται και
βιομηχανίες και βιοτεχνίες της Β. Ελλάδας και ιδιαίτερα της
ανατολικής Μακεδονίας οι οποίες και αναμένουν την ολοκλήρωση των διαδικασιών σιδηροδρομικής σύνδεσης με το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.

Παρά το γεγονός ότι το λιμάνι χρειάζεται εξοπλισμούς αλλά και εκβάθυνση για την μελλοντική υποδοχή μεγάλων πλοίων που απαιτούν επίσης μεγάλα βυθίσματα φορείς των παραγωγικών τάξεων συνεχίζουν να ασκούν πιέσεις προς πάσα κατεύθυνση για την ανάπτυξή του αλλά και για την περάτωση της σιδηροδρομικής σύνδεσης η οποία αποτελεί αντικείμενο σχεδιασμών και συζητήσεων περισσότερο της δεκαετίας.

Γεωστρατηγικά η σιδηροδρομική σύνδεση του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης θα προσδώσει ιδιαίτερη δυναμική στην ευρύτερη οικονομική ζώνη κάτι που δεν έχει διαλάθει της προσοχής των παραγωγικών τάξεων αλλά και ναυτιλιακών παραγόντων όχι όμως και των συναρμοδίων υπουργείων που υπό άλλες συνθήκες θα πίεζαν ασφυκτικά για την ανάπτυξη του λιμένα και την αποκατάσταση της σιδηροδρομικής του σύνδεσης.

www.zougla.gr

Εμείς απλά αναρωτιόμαστε.
Όλοι αυτοί που γράφουν όλα αυτά τα δημοσιεύματα , έχουν γνώση της κατάστασης της υποδομής μεταξύ Αλεξανδρούπολης- Θεσσαλονίκης; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου