Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Προχωρά η πληρωμή των υπερωριών στην έλξη

Με έγγραφο της Διοίκησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ (07 Γενάρη 2015) και κατόπιν εισήγησης του Διευθυντή ΔΙΚΑΜ (λόγω της τεράστιας έλλειψης προσωπικού) προχωρά η πληρωμή των υπερωριών (υπερβάλουσες το πλαφόν) για το 2014.
Η πληρωμή θα γίνει σε 2 δόσεις.Αναλυτικότερα : 
Η πρώτη δόση θα αφορά τους μήνες Γενάρη - Αύγουστο του 2014 και όπως όλα δείχνουν η πληρωμή στους δικαιούχους θα γίνει στις 27 Γενάρη και 13 Φλεβάρη 2015 και η δεύτερη δόση αφορά τους μήνες Νοέμβρη και Δεκέμβρη του 2014  και η πληρωμή θα γίνει με την επόμενη μισθοδοσία.(Φλεβάρης - Μάρτης).

Φυσικά κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι αυτές συνιστούν αυτονόητες υποχρεώσεις της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και δεδουλευμένα που θα έπρεπε να είχαν καταβληθεί κανονικά στην ώρα τους και όχι 12 μήνες μετά.
Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ υποχρεώνει το προσωπικό σε υπερωριακή απασχόληση.

Το στέκι της έλξης  - Το blog των μηχανοδηγών

1 σχόλιο:

  1. Καλά είναι για γέλια ( ειρωνικά το λέω ), μέχρι χθες δεν γινόταν γιατί το έλεγε ο νόμος, σήμερα, δεν λέει ο νόμος και γίνεται; Ας τα βλέπουν αυτά αυτοί του ΔΣ της ΠΕΠΕ.
    Ναι αυτούς λέω που μας ζητάνε να βάλουμε πλάτη υπέρ της διοίκησης, που λέγαν πως ο νόμος δεν παραβιάζεται και είναι για όλους.
    Αλλά πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις ωωωωωω εκ του θαύματος ο νόμος παραβιάσθη

    ΑπάντησηΔιαγραφή