Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 23 Ιουνίου 2019

«Βασανιστήριο» 40 βαθμών Κελσίου στο τρένο Βόλου – Λάρισας.


Επεισόδιο δημιουργήθηκε σήμερα το πρωί σε δρομολόγιο της γραμμής Βόλου – Λάρισας της αυτοκινητάμαξας της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, όταν οι δεκάδες επιβάτες αντέδρασαν στο γεγονός οτι μέσα στο τρένο δεν υπήρχε κλιματισμός.


Με συνθήκες καύσωνα σήμερα Κυριακή, το θερμόμετρο εντός της αμαξοστοιχίας έδειχνε κοντά στους 40 βαθμούς Κελσίου με τους επιβάτες να δυσφορούν και το ταξίδι να μετατρέπεται σε εφιάλτη.

«Όλα στους ιδιώτες» φώναζαν οι επιβάτες, αφού αποδεικνύεται οτι η δημόσια λειτουργία και φιλοσοφία του Οργανισμού επιφέρει συνεχώς ταλαιπωρία και άθλιες συνθήκες μεταφοράς, υποβιβάζοντας την παροχή υπηρεσίας.

Δεν είναι η πρώτη φορά πάντως, που η εν λόγω γραμμή αντιμετωπίζει προβλήματα. Στο πρόσφατο παρελθόν δύο αυτοκινητάμαξες έχουν παραδοθεί στις φλόγες, ενώ οι καθυστερήσεις της εκτέλεσης των δρομολογίων αποτελεί καθημερινό φαινόμενο.

https://www.onlarissa.gr/

1 σχόλιο:

  1. Αυτοί που φώναζαν «Όλα στους ιδιώτες» ψηφίζουν!!! Ψηφίζει και ο διαχειριστής της ιστοσλίδας!!! Τόσο ανενημέρωτοι θέλουν να είναι, μόνο να φωνάζουν ξέρουν, κάνουν αντιπολίτευση στην κακιά κυβέρνηση που επιμένει στη "δημόσια λειτουργία και φιλοσοφία του Οργανισμού"... τι να πει κανείς... Βρε λεβέντες, δυο χρόνια είναι πουλημένη στους Ιταλούς η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, τι σαχλαμάρες λέτε και γράφετε; Αλλά και η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, αντί να περιμένει να υπάρξουν οι προϋποθέσεις για κυκλοφορία ασημένιων βελών και άλλα παρόμοια στη γραμμή Θεσσαλονίκης-Αθήνας, δεν φέρνει μερικές ντηζελοκίνητες αυτοκινητάμαξες από τους FS να κάνουν τα δρομολόγια στο Βόλο, τη Φλώρινα και την Αλεξανδρούπολη, που οι παραμελημένες ΜΑΝ και AEG, ξεμένουν καθημερινά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή