Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 31 Αυγούστου 2019

Συνταξιοδοτήθηκε ένας καλός συνάδελφος που υπηρέτησε την ΠΕΠΕ


Συνταξιοδοτήθηκε χτες ο Νίκος Αλτής, ένας άριστος ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ και επαγγελματίας που είχε υπηρετήσει το Σωματείο μας απο θέσεις ευθύνης για πολλά χρόνια. (απο την θέση του μέλους του ΔΣ αλλά και
ως μέλος του Προεδρείου). Ο συνάδελφος Αλτής πέρασε απο την συνεδρίαση του ΔΣ του Σωματείου μας όπου και χαιρέτισε τα μέλη του, κάνοντας λόγο για την σημασία που έχει η ενότητα και η συσπείρωση γύρω απο την ΠΕΠΕ που και ο ίδιος υπηρέτησε. Ευχόμαστε στον Νίκο ότι καλύτερο στην  νέα φάση της ζωής του και θα είμαστε πάντα χαρούμενοι όταν τον συναντάμε στα τρένα!


Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

1 σχόλιο:

  1. Εξαίρετος, από την πρώτη στιγμή διέκρινες την σταθερότητα κι ακεραιότητα του χαρακτήρα του. Δεν προσπάθησε ποτέ να βολευτεί στη δουλειά του. Ας είναι παράδειγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή