Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019

«Πυρά» της αντιπολίτευσης και για τις διαφαινόμενες αλλαγές στον ΟΣΕ

«Πυρά» της αντιπολίτευσης και για τις διαφαινόμενες αλλαγές στον ΟΣΕ.
Ο βουλευτής Ηρακλείου του Κινήματος Αλλαγής, Βασίλης Κεγκέρογλου σχολίασε, με αρνητικό τρόπο,
την πιθανή αξιοποίηση του πρώην βουλευτή Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ και πρώην υποψήφιου περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Κώστα Σπηλιόπουλου στη διοίκηση του ΟΣΕ.

«Άξιος ο μισθός σου, Κώστα Σπηλιόπουλε. Έβγαλες τον δεξιό περιφερειάρχη και ο Μητσοτάκης κράτησε τον λόγο του και σου έδωσε τον ΟΣΕ», αναφέρει ο κ. Κεγκέρογλου, σε διαδικτυακή ανάρτηση.

2 σχόλια:

  1. Για όσους δεν ξέρουν κατέβηκε αντάρτης περιφερειάρχης από το Κιναλ, για να κόψει ψήφους από τον Κατσιφάρα που στήριζαν Κιναλ-Συριζα. Όταν δεν πέρασε στο 2ο γύρο έστειλε τους ψηφοφόρους του στον Φαρμάκη, υποψήφιο της ΝΔ. Τώρα απλά εξαργυρώνει την εκδούλευση που πούλησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΝΔ αποδεικνύει ότι δεν είναι αχάριστη προς όσους τη βοήθησαν. Οι ψηφοφόροι του τι θα ψήφιζαν αν δεν κατέβαινε; Τόσο πρόβατα είναι που έκαναν ότι τους είπε, ή ήταν υπολογισμένο το ρίσκο; Το ΚΙΝΑΛ τον διέγραψε; Είναι πλέον μέλος της ΝΔ; Οι ασυγκράτητοι ΔΑΚΕίτες του ΟΣΕ θα αναφέρονται σε έναν (τέως;) ΠΑΣΟΚο;
    Ερωτήματα αδαούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή