Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022

H ΓΑΙΑΟΣΕ επαναπροκήρυξε τον διαγωνισμό για την επαναφορά του ETCS σε 120 μονάδες

Στην επαναπροκήρυξη του διαγωνισμού για την «Επαναφορά σε λειτουργική κατάσταση του συστήματος ETCS επί εκατόν είκοσι κινητήριων μονάδων σιδηροδρομικού τροχαίου υλικού» προχώρησε η ΓΑΙΑΟΣΕ.


Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 3,4 εκατ. ευρώ πλέον ΦΠΑ, με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει βέλτιστης σχέσης ποιότητας – τιμής.

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών είναι η 21/12/2022, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00.

Τα έγγραφα της προκήρυξης είναι διαθέσιμα ηλεκτρονικά στην διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ και στην ιστοσελίδα www.gaiaose.gr.


1 σχόλιο:

  1. Οι 120 μονάδες που βρέθηκαν? Θα βάλει και στις παροπλισμενες για να φάνε οι ημετεροι, υπάρχει και η Α-304 στον μπραλο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή