Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023

Πως η Κυβέρνηση απαξιώνει ΚΑΙ τον Προαστιακό Πάτρας 4 χρόνια τώρα

 Το στέκι της έλξης δίνει στην δημοσιότητα το 1 απο τα  3  υποδείγματα απο τον Προαστιακό Πάτρας. Την ίδια ώρα που η κατάσταση της υποδομής είναι αυτή λόγω της εγκατάλειψης της συντήρησης της υποδομής, ακόμα και
"Σωματεία" προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν απο τα πραγματικά αίτια της διάλυσης. 

Οι χρόνοι δρομολογίων είναι ΑΔΥΝΑΤΟ να τηρηθούν καθώς οι πραγματικές ταχύτητες δεν ανταποκρίνονται στις χαράξεις, έχουμε έτσι καθυστερήσεις καθημερινά, διαμαρτυρίες επιβατών και την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, η πλέον ΑΝΤΙΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΗ Κυβέρνηση που γνώρισε η μεταπολίτευση,  να νίπτει τας χείρας της 4 χρόνια τώρα   και να διαλύει  ΚΑΙ τον Προαστιακό της Πάτρας.

Έχει προηγηθεί η ακύρωση κάθε έργου για την σιδηροδρομική σύνδεση της Πάτρας με την Αθήνα απο τον Ιούλιο του 2019. 

Ποιος κερδίζει απο αυτά; 

Mα φυσικά το οδικό λόμπι και οι αεροπορικές που 4 χρόνια τώρα έχουν στήσει πάρτι σε κάθε γωνιά της χώρας μας.  

Την ώρα που γίνονται αυτά στην Πάτρα, ο φιλοκυβερνητικός τύπος  δημοσιεύσει εξαγγελίες για την σύνδεση της Σόφιας με την Θεσσαλονίκη σε 85 λεπτά!

Η εικόνα λέει όλη την αλήθεια 

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου