Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023

8 μήνες μετά, δεν ντρέπεται κανείς τους


 Βρέθηκε σήμερα το «μαύρο κουτί» του Ic 62 γράφουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Τα ΜΜΕ   αναφέρουν πως βρέθηκε βιολογικό υλικό το οποίο έχει σταλεί για ανάλυση σε μια προσπάθεια που γίνεται προκειμένου να ταυτοποιηθεί το 57ο θύμα, κάτι που ακόμα δεν έχει γίνει.   Στην   νέα έρευνα που έγινε σήμερα, 8 μήνες μετά την τραγωδία. 

Και ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ κανείς σε αυτήν την χώρα από όσους έχουν την πολιτική ευθύνη, για όσα διαβάζουμε. Από αυτούς που στις 2 μέρες είχαν βγάλει πορίσματα , από αυτούς που μιλούσαν για τοπικές τηλεδιοικήσεις από αυτούς που σκύλεψαν στους νεκρούς συναδέλφους μας για «τον Κανονισμό» που δεν τηρήθηκε. 

8 μήνες μετά δεν ντρέπεται κανείς να διαβάζει ότι σήμερα βρέθηκαν μετά από νέα έρευνα επιπλέον στοιχεία. 

Δεν ντρέπονται ούτε αυτοί που τους στήριξαν και τους στηρίζουν. 

Μια ακόμη μαύρη σελίδα προστέθηκε σήμερα στο έγκλημα των Τεμπών.  

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου