Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023

Σαμποτέρ στο δίκτυο των σιδηροδρόμων

 

Το άγνωστο οπτικό υλικό από επιδρομές, κλοπές και δολιοφθορές σε σταθμούς της Αττικής και οι κίνδυνοι για το επιβατικό κοινό

Φωτογραφικά ντοκουμέντα από τις διαδοχικές δολιοφθορές και κλοπές στο δίκτυο του ΟΣΕ που προκαλούν τεράστιες ζημιές και εγκυμονούν νέους κινδύνους για την ασφάλεια των επιβατών αποκαλύπτουν «ΤΑ ΝΕΑ». 

Ολα αυτά, μόλις εννέα μήνες μετά την τραγωδία των Τεμπών με τα δεκάδες θύματα που, μεταξύ άλλων, αποδίδεται και στη μη λειτουργία των ηλεκτρονικών συστημάτων εποπτείας του σιδηροδρομικού δικτύου. Στο οπτικό υλικό των επιδρομών στο δίκτυο που έχει απασχολήσει εκτός από την ΕΛ.ΑΣ. και την ΕΥΠ φαίνονται δύο τουλάχιστον δράστες να κόβουν καλώδια από το δίκτυο του Προαστιακού. 
Ακολούθως, εμφανίζονται να επιχειρούν να εξαφανιστούν με τα «λάφυρά» τους και ενώ έχουν προκαλέσει σημαντικές φθορές δεκάδων χιλιάδων ευρώ στο σιδηροδρομικό δίκτυο. Οπως επισημαίνουν στελέχη των Αρχών ασφαλείας, ύστερα από μία περίοδο μικρής συγκράτησης των δολιοφθορέων – κυρίως το περασμένο καλοκαίρι – ο κίνδυνος από τις ενέργειές τους επιστρέφει, καθώς οι επιτήδειοι φέρονται να έχουν πιάσει ξανά… δουλειά. 
Αλλωστε, η προ ημερών «επιδρομή» στο Σιδηροδρομικό Κέντρο Αχαρνών αποτελεί το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα της επανόδου των συμμοριών αυτών, που είχε ως αποτέλεσμα να τεθεί εκτός λειτουργίας το σύστημα τηλεδιοίκησης από τις Αχαρνές μέχρι την Τιθορέα.

tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου