Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023

Hellenic Train : προειδοποιεί με επιστολή της Δήμο και Αστυνομία

 Αστυνομία και Δήμο, ενημέρωσε η Hellenic Train για μέτρα πριν γίνει κανέναν κακό…

Μέτρα από το Δήμο Θηβαίων και το Αστυνομικό Τμήμα της πόλης, ζητεί με επιστολή της η  Hellenic Train, καθώς «άγνωστα άτομα» προκαλούν προβλήματα στις αμαξοστοιχίες στο ύψος του

Σιδηροδρομικού Σταθμού.

Ειδικότερα σε τελευταίο έγγραφο της η εταιρίας υποστηρίζει ότι οι δράστες ανεβαίνουν στους στύλους ανάρτησης της Γραμμής Επαφής (στύλους ηλεκτροκίνησης) η οποία είναι υπό τάση 25.000V!

Για την αποφυγή τέτοιων ενεργειών οι στύλοι διαθέτουν σήμανση πως υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ηλεκτροπληξίας αλλά και αγκαθωτό σύρμα, τα οποία δε φαίνεται να αποθαρρύνουν τους παραβάτες.

Η  Hellenic Train επισημαίνει τον κίνδυνο ειδικά για άτομα που δεν έχουν καν τις τεχνικές γνώσεις να εισέρχονται στις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις. Προειδοποιεί για τον κίνδυνο ατυχήματος που μπορεί να εξελιχθεί ακόμη και σε δυστύχημα.

Επιπλέον σε παλαιότερο έγγραφο της η εταιρία για τους σιδηροδρόμους, αναφέρει ότι από 28 Οκτωβρίου μέχρι και 2 Νοεμβρίου, σχεδόν σε καθημερινή βάση οι άγνωστοι δράστες, σκαρφαλωμένοι κάποιες φορές στις κολώνες ηλεκτροκίνησης, πέταξαν πέτρες στις αμαξοστοιχίες 1322, 1324, 1316 και ειδικά στο Intercity 50

www.lamiareport.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου