Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Κατάργηση τοπικών Λιοσίων - Αθήνας λόγω τεχνικού προβλήματος

Ταλαιπωρία για τους επιβάτες του Προαστιακού καθώς η μετεπιβίβαση για Κιάτο - Αεροδρόμιο  γίνεται και πάλι στο ΣΚΑ , καμία επίσημη ενημέρωση ακόμα απο την ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την αποκατάσταση.
Το πρόβλημα δημιουργήθηκε χτες το απόγευμα , καθώς όλες οι αλλαγές στα κλειδιά  στο ΣΚΑ γίνονται όπως έχουμε γράψει
χειροκίνητα , αφού το σύστημα σηματοδότησης και τηλεδιοίκησης ακόμα δεν λειτουργεί . Το γεγονός αυτό αυξάνει κατακόρυφα τις πιθανότητες για κάποιο συμβάν στα κλειδιά στο σύμπλεγμα  .
Θα ενημερώσουμε για το πότε θα αποκατασταθεί το πρόβλημα , καθώς είναι γνωστό ότι το σύμπλεγμα του ΣΚΑ θυμίζει το γιοφύρι της Άρτας , με τους εργολάβους , την ΕΡΓΟΣΕ και τον ΟΣΕ να μπλέκονται στους δαιδαλώδεις όρους των συμβάσεων για το ποιος αποκαθιστά τις βλάβες 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου