Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

Προς επίλυση και το θέμα της ένταξης στην έλξη,συναδέλφων απο την ΣΤΑΣΥ

Όπως πληροφορηθήκαμε, θετική έκβαση φαίνεται πως έχει άλλο ένα θέμα που είχε κολλήσει και αφορά την -εθελοντική- ένταξη εξειδικευμένου προσωπικού στην έλξη (ηλεκτροδηγοί ΣΤΑΣΥ).
Έπειτα απο συντονισμένες ενέργειες και των 2 εμπλεκόμενων σωματείων (ΠΕΠΕ-ΣEΗΕΚ) φαίνεται πως το θέμα επιτέλους θα ξεκολλήσει τις επόμενες μέρες και πως και αυτή η εκκρεμότητα 
(μετά απο αυτή που αφορά την επιστροφή μεταταχθέντων) θα επιλυθεί.

Αναμένοντας τις τελικές αποφάσεις, το στέκι της έλξης θα ενημερώσει άμεσα για οτιδήποτε προκύψει.
Άποψή μας είναι πως η συνεργασία των όμορων  Σωματείων στις συγκοινωνίες πρέπει να αναθερμανθεί καθώς με αυτήν είχαμε μόνο θετικές εξελίξεις.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

4 σχόλια:

  1. Γιατι δε σχολιαζεις επωνυμα; Μην εχεις αυταπατες...ασχολεισαι με την παραταξη αυτη που κατηγορεις γιατι γνωριζεις τη δυναμη που εχει και οτι βασιζεται σε συναδελφους με αξιοσεβαστες επαγγελματικες σταδιοδρομιες, με πρωτο μελημα τους την αρωγη στο συναδελφο και οχι το βολεμα στην καρεκλα.Ουτε ρουσφετια,ουτε τα ψευτικα τα λογια τα μεγαλα που ταζατε εσεις οι ψευτο αριστεροι που αποδειχτηκατε ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ με τα ολα τους!!!!Κουβαλαγατε πανω σας 13 συνιστωσες..κομματιαστηκατε πιο νωρις απτο αναμενομενο..Να ξεσκαρταρει το τοπιο.Δε βαλατε μυαλο ακομα;Ψαξτε παραταξη απο τωρα να σας δεχτει...εχετε παψει ηδη να υπαρχετε..λυπαμαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ένα σχόλιο απο του πουθενά για το πουθενά!
      Εμείς έχοντας πάνω απο 350 σχόλια που δεν δημοσιεύουμε λόγω του ύφους τους,απορούμε πραγματικά με ορισμένους.
      Συνάδελφοι,αντιλαμβανόμαστε ότι ορισμένοι ενοχλείστε.
      Μετά την επιστροφή των μεταταχθέντων πού πρώτο δημοσίευσε το στέκι και έγιναν χάρη σε ενέργειες της ΠΕΠΕ,σήμερα αυτό.
      Αύριο κάτι άλλο.
      Αλλά πάντως η αγωνία ορισμένων είναι πασιφανής.Είναι ο αγώνας της επιβίωσης ενός συνδικαλιστικού κατεστημένου,ο αγώνας που φυσικά δεν θα υπήρχε αν όντως κάποιοι σαν τον σχολιαστή μας,δεν κοιτάζανε τις καρέκλες αλλά τους συναδέλφους.
      Εμείς δημοσιεύουμε το σχόλιο και ευχόμαστε στον φίλο να μην κάθεται πολλές φορές στον ήλιο. Βαράει κατακούτελα!

      Διαγραφή
  2. Eίναι τόσο χαμηλό το επίπεδό σας που λυπάμαι αλλά δε μπορώ να το ακολουθήσω. Είναι άκρως φανερό οτι έχετε ενοχληθεί απο το σχόλιο καθώς περιγράφει γεγονότα και εξελίξεις ταυτόσημα της πραγματικότητας. Ετσι για την ιστορία να σας ενημερώσω οτι δεν ανήκω σε καμία παράταξη αλλά έχω μάθει να παρατηρώ και να κρίνω με ίδια κριτήρια, γεγονός το οποίο ακόμη επιτρέπεται,όσο υποτίθεται οτι έχουμε Δημοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν νομίζουμε ότι αναγκάσαμε κάποιον να μας παρακολουθεί.
    Μας μπερδεύετε πάντως.Μια γράφετε με τόνους,μια χωρίς.
    Συζητείστε το και τα ξαναλέμε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή