Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Χάσαμε το μέτρημα !

Στις κορυφαίες επιλογές χτες στο σύνολο των εγχώριων blogs το θέμα που ανακινήσαμε με το μονόστηλο του Βηματοδότη !!!! (το βρήκαμε σε όλες τις e- επιλογές των blogs  για την 4η Σεπτεμβρίου ).Με τυχαία σειρά το διαβάσαμε στα >
pressmme.com, olympia.gr , citypress-gr.blogspot.com, pitsirikidotnet.wordpress.com,  logia-starata.blogspot.gr , antilogos-gr.blogspot.com , zedia.gr , politismos-anaptixi.blogspot.gr , newsnow.gr , palo.gr , adesmeutoi.blogspot.gr , vasperview.blogspot.gr , inews.gr , mentionnews.blogspot.gr , ethnosnews.com  και σε πολλά άλλα που αναδημοσίευσαν το κείμενο που αναρτήθηκε από το στέκι της έλξης.
Μια απόδειξη ότι πλέον η φωνή μας και μπορεί και ακούγεται.ίναι το 2ο θέμα που αναπαράγεται σε τέτοιο βαθμό μετά από αυτό με τα προβλήματα των Δ/Η).
Συνεχίζουμε δυνατά ! 

1 σχόλιο:

  1. Όταν ξεκίναγε η προσπάθεια αυτή , έπειτα από τις συνελεύσεις του Ιουνίου του 2011 , με τον κλάδο έλξης πληγωμένο από το θέμα των υποχρεωτικών μετατάξεων των συναδέλφων μας ,κανείς μας δεν μπορούσε να φανταστεί την αποδοχή που θα είχε το στέκι στην ανοιχτή κοινωνία του internet.
    Τα περίπου 257 χιλιάδες χτυπήματα στον 1ο μόλις χρόνο λειτουργίας δεν τα περίμενε κανείς από εμάς - αυτή είναι η αλήθεια μας.Και αυτά αποτελούν την μεγαλύτερη επιβράβευση της προσπάθειας μας!
    Η οποία προσπάθεια συνεχίζεται και η μόνη υπόσχεση που δίνουμε είναι ότι ο κύριος στόχος μας παραμένει ο ίδιος .

    Το στέκι της έλξης ένας χώρος που φιλοξενούνται ειδήσεις για τον σιδηρόδρομο και απόψεις μηχανοδηγών !

    Συνεχίζουμε δυνατά !


    ΑπάντησηΔιαγραφή