Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Απο πότε οι Δ/Η ελέγχουν την γραμμή ηλεκτροκίνησης ;

Θα το δούμε και αυτό ....

Δ/Η θα αναχωρούν για να ελέγχουν την γραμμή ηλεκτροκίνησης !


9 σχόλια:

  1. Πως αλλιώς δηλαδή θα γίνει ο έλεγχος στο Οινόη-Χαλκίδα;
    Εκτός αν εννοείτε ότι θα έπρεπε ο έλεγχος να γίνεται εξ'αποστάσεως;

    Ν.Φ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήταν πράγματι δολιοφθορά ή κατασκευαστική αστοχία; Ποιός το έψαξε αυτό; Eδώ μέχρι το Χ.Σ. έχουν λάθος, την αιτία θα βρουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν νομίζουμε ότι πρέπει να πούμε κάτι παραπάνω
    Υπάρχει ειδική διαδικασία για τον έλεγχο της ηλεκτροκίνησης και αυτή δεν γίνεται απο Δ/Η...
    Φυσικά η υποχρέωση ανήκει στον ΟΣΕ που έχει πιστοποιημένο προσωπικό για την διαδικασία.

    Τέλος , θα επανέλθουμε στο θέμα γιατί υπάρχουν πολλά ερωτηματικά για το Οινόη - Χαλκίδα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα!Θα ήθελα να σας ρωτήσω πότε θα επανέλθουν τα 160 στις Ηλεκτράμαξες?το πρόβλημα με τους τροχούς, σε τι στάδιο βρίσκεται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΜΕΤΑΞΥ ΟΙΝΟΗ-ΧΑΛΚΙΔΑΣ?ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ Δ/Η ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟ ΕΝΤΕΛΩΣ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΥΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΥΣΟΕΙΔΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΑΦΗΣ, ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΑΓΙΕΣ ΑΠΟΚΛΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΕΠΑΦΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ, ΛΟΓΩ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΒΥΘΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ .ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ Δ/Η , ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΑ ΛΑΘΟΙ, ΘΥΜΑΤΑ ΨΑΧΝΟΥΝ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΤΙΣ Η/Α . ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΩ, ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ 160 -170-180-200 ΧΛΜ , ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ.ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΤΥΧΟΣ , ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΚΑΠΟΙΑΣ ΚΛΙΚΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ , Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ ΤΟΥ , ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ.ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΘΕΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κύριε Νίκο σας ευχαριστώ πολύ που μου απαντήσατε στο θέμα όσον αφορά την ταχύτητα!Απλά θα ήθελα κ εγώ με τη σειρά μου, ως φίλος του σιδηροδρόμου που είμαι και επειδή έχω κάνει πάρα πολλά ταξίδια με το τρένο, θεωρώ ότι έχει καθυστερήσει πάρα πολύ να επανέρθει η ταχύτητα στα 160!Αν θυμάμαι καλά είναι γύρω στον 1μισι χρόνο που έχει επιβληθεί ο περιορισμός!Στην αρχή είχαν δώσει 120 , έπειτα 140!Το θέμα είναι ότι τα 140, δίνουν 17 λεπτά φέσι μέχρι τη Θεσσαλονική και επειδή πολλές φορές το τρένο έχει ήδη αρκετή καθυστέρηση μέχρι το Δομοκό, φτάνει με 45 λεπτη καθυστέρηση και πολλές φορές και μεγαλύτερη!Θεωρώ ότι είναι κρίμα για τους επιβάτες οι τόσες καθυστερήσεις που γίνονται, διότι δεν μπορούν αν υπολογίσουν το χρόνο του ταξιδιού τους!Δυστυχώς κανένα τρένο δεν φτάνει στην ώρα του παρόλο που τα δρομολόγια είναι πλέον πιο ελαστικα(5 κ 20 λεπτά Αθήνα-Θεσσαλονίκη), σε σχέση με το παρελθόν που έκαναν πιο γρήγορα το δρομολόγιο
    Παρόλα αυτά,θα ήταν ευχής έργον να επανέλθουν τα 160, το συντομότερο δυνατόν για να μην καθυστερεί τουλάχιστον στο τμήμα (Δομοκός-Θεσσαλονίκη) και είναι και κρίμα καινούργιες μηχανές υψηλής ταχύτητας να πηγαίνουν με 140.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΑΝ ΕΠΙΒΑΤΗΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ , ΚΑΙ ΣΑΝ ΦΙΛΟΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΥ ΘΑ < ΠΟΝΑΣ > ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ , ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΜΕΛΗΣΕΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΘΕΤΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ , ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΣ , ΩΦΕΙΛΕΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΙΘΟΡΕΑ -ΛΕΙΑΝΟΚΛΑΔΙ-ΔΟΜΟΚΟΣ , ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΚΑΠΟΤΕ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΓΡΑΜΜΗ , ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΟΠΩΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΤΡΕΝΟ.Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΔΗΛΑΔΗ . ΚΡΙΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΡΙΜΑΣ. Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΥΣΙΔΑ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ, ΛΙΓΟ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ , ΜΕΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΗΜΕΙΟ , ΜΕΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΣΤΑΘΜΟ, ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ .ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ. ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ , ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ , ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΜΥΣΤΙΚΟΠΑΘΗ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΟΥΣ .

      Διαγραφή
  8. Να είστε καλά κύριε Νίκο!Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι, για όλες τις πληροφορίες!Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή