Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Υποψήφιοι Σιδηροδρομικοί στις Περιφερειακές - Δημοτικές Εκλογές

2 μέρες πριν τις εκλογές , το στέκι της έλξης επαναδημοσιεύει το  αφιέρωμα στους σιδηροδρομικούς που θα είναι υποψήφιοι στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές (με όσες πληροφορίες μπορέσαμε να συγκεντρώσουμε  μέχρι στιγμής  ).
Δείτε όλους τους υποψήφιους 
Ξεκινάμε με την υποψηφιότητα του συναδέλφου δόκιμου μηχανοδηγού  Νίκου Δρίτσα , υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου  με την Πελλοπονησιακή Ένωση του Γιάννη Μανώλη.











Στο ίδιο ψηφοδέλτιο κατεβαίνει ως υποψήφιος περιφερειακός Σύμβουλος ο μηχανοδηγός Νίκος Ντάνος .










Στον Δήμο Μεσσήνης ,υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Δημήτρη Σαμπαζιώτη είναι ο μηχανοδηγός 
Αποστόλης Λαμπρόπουλος.


Στο Περιστέρι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με  τον συνδυασμό του Ανδρέα Παχατουρίδη κατεβαίνει ο δόκιμος μηχανοδηγός Γιάννης Ορνεράκης.





Στο Περιστέρι επίσης   , υποψήφιος  Δημοτικός Σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Φώτη Κουγιουμτζή , θα είναι ο συνάδελφος Ντίνος Σουρμελής , μέλος της Διοίκησης της ΠΟΣ .






Στο Δήμο Φυλής με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης  (υποψήφιος Δήμαρχος Τσιούμπρης Δημήτρης ) , υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος θα είναι ο μηχανοδήγος Ζαφείρης Βελλής Μέλος της Διοίκησης της ΠΟΣ και έφορος του Σωματείου μας. 




Με τον συνδυασμό της Ρένας Δούρου στην Περιφέρεια Αττικής  υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος κατεβαίνει ο συνάδελφος Γιώργος Τόκας 


Στο Δήμο Φαρκαδώνας υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Θανάση Μεριβάκη κατεβαίνει ο δόκιμος μηχανοδηγόςΜιχάλης Μπαγιώτης.




Επίσης στην εκλογική περιφέρεια Λειανοκλαδίου με τον συνδυασμό του Νίκου Σταυρογιάννη , κατεβαίνει υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στην περιφέρεια του Λειανοκλαδίου ο μηχανοδηγός Σταυρόπουλος Δημήτρης .

Με τον ίδιο συνδυασμό και στο τοπικό συμβούλιο Δ.Δ Κωσταλεξιου κατεβαίνει υποψήφιος σύμβουλος ο συνταξιούχος μηχανοδηγός Νίκος Ευθυμίου. 

Στο Δήμο Δυτικής Αχαίας υποψήφιος στην Τοπική Κοινότητα Λιμνοχωρίου κατεβαίνει ο μηχανοδηγός ( Προϊστάμενος Γραφείου Πάτρας) Γερασιμόπουλος Γιώργος 

Συνεχίζουμε 


Yποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Παπάγου - Χολαργού με το Δίκτυο Πολιτών είναι ο Φώτης Δελαπόρτας .

Στον Δήμο Βύρωνα με τον συνδυασμό του Χρήστου Γώγου , υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος κατεβαίνει ο συνάδελφος Βασίλης Τσολιάς  




Με τον συνδυασμό του Γιάννη Μπουτάρη κατεβαίνει υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στην Θεσσαλονίκη , ο συνάδελφος πολιτικός μηχανικός , μέλος του ΔΣ και Αντιπρόεδρος  της ΕΕΣΣΤΥ, Βασίλης Διαμαντάκης .




Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Υποψήφιο Δήμαρχο Πετρούπολης Δημήτρη Ταλιούρα κατεβαίνει ο συνάδελφος Στέλιος Χρυσικός .






Υποψήφιος Δημ. Σύμβουλος με τον Υποψήφιο Δήμαρχο Αχαρνών Θανάση Κατσιγιάννη κατεβαίνει ο συνάδελφος Γιώργος Χριστακόπουλος.

 



Στον Δήμο Καλλιθέας κατεβαίνουν υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι  με την Δημοτική Κίνηση Πολιτών Καλλιθέας ο συνάδελφος εκπρόσωπος εργαζομένων στην ΕΕΣΣΤΥ Παναγιώτης Κλειδόπουλος και ο συνάδελφος τεχνίτης  Λάζαρης Χρήστος.







Ο σταθμάρχης Βιόπουλος Ηλίας ,είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με στην εκλογική Περιφέρεια Θερμαϊκού με την Συμπολιτεία Αλληλεγγύης και Ανατροπής .
Με τον συνδυασμό Θεσσαλών Συμπολιτεία κατεβαίνει υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος ο Προϊστάμενος Αμαξοστοιχιών Χαχάμης Θωμάς.










Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Μαγνησίας με την Θεσσαλών Συμπολιτεία κατεβαίνει και το μέλος του ΔΣ της ΕΕΣΣΤΥ και συνάδελφος Θανάσης Ακριβός.





Yποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Συνδυασμό Δύναμη Ζωής και την Ρένα Δούρου κατεβαίνει το μέλος του ΔΣ της ΠΟΣ συνάδελφος Τερζόγλου Παναγιώτης

Κλείνουμε με την υποψηφιότητα της Ιωάννας Πουρλιάκα  στο Δήμο Αμπελοκήπων - Μενεμένης , κόρης του Γενικού Γραμματέα της ΠΟΣ , Παρασκευά Πουρλιάκα 







Επαναλαμβάνουμε ότι η προβολή των υποψηφιοτήτων έγινε μετά απο προσωπική μας δουλειά και κυρίως  μελετώντας τα social media .

Επειδή μπορεί να έχουμε ξεχάσει κάποιους , μπορούν οι συνάδελφοι  να μας στέλνουν  τις υποψηφιότητες τους  στο mail μας mixanodigoiose@gmail.com προκειμένου να τις δημοσιεύσουμε και να ενημερωθούν οι σιδηροδρομικοί . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου