Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Γαλλία: Παρήγγειλαν 2 χιλιάδες τρένα που δεν χωράνε στους σταθμούς

2.000 τρένα παρήγγειλαν οι γαλλικοί σιδηρόδρομοι για το περιφερειακό σιδηροδρομικό τους δίκτυο, όμως μετά την αγορά οι αρμόδιοι ανακάλυψαν ότι τα τρένα δεν χωράνε στις πλατφόρμες πολλών σταθμών.   

Εκπρόσωπος της εταιρείας RFF που διαχειρίζεται το δίκτυο επιβεβαίωσε τη γκάφα την οποία
αποκάλυψε η σατιρική εβδομαδιαία εφημερίδα Canard Enchaîne.

 Αυτό που θα γίνει τώρα είναι να προσαρμοστούν οι σταθμοί στα τρένα με έργα σε εκατοντάδες σταθμούς που θα κοστίσουν πολύ. 
  Το πρόβλημα προκλήθηκε επειδή η RFF έδωσε λάθος διαστάσεις των σταθμών της στην εταιρία η οποία έκανε την παραγγελία, στο πλαίσιο μιας μεγάλης επιχείρησης για τον εκσυγχρονισμό των συρμών, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας.
 Ο υπουργός Μεταφορών Φρεντερίκ Κιβιλιέ επέρριψε την ευθύνη για το πρόβλημα στο «παράλογο σύστημα» με το οποίο λειτουργούν οι γαλλικοί σιδηρόδρομοι, αναφερόμενος στις αλλαγές που έγιναν το 1997 από την τότε κυβέρνηση. 

Πηγή: www.lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου